Smash and Block doet weer mee met Poiesz Jeugd Sponsor actie

Ook dit jaar doen we weer mee met de Jeugd Sponsor actie van Poiesz supermarkten. De actie begint op maandag 8 februari en eindigt op zaterdag 2 april 2016. Kom in deze periode dus naar de Poiesz supermarkt in Hoogkerk en doe de muntjes in de koker van Smash and Block!

Wat houdt de actie in
Poiesz supermarkten organiseert de Jeugd Sponsor actie. Bij deze actie is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten voor Smash & Block worden verzameld. Deze munten verzamel je door boodschappen bij de poiesz supermarkt in Hoogkerk te doen. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je 1 munt. Daarnaast komt er wekelijks een voordeelfolder uit waar aanbiedingen in staan die extra munten opleveren. Door de sponsor munten in de koker van Smash & Block te doen, steun je de club. Hoe meer munten, hoe meer geld het oplevert.

Besteding opgebracht geld
Smash and Block gaat het opgebrachte geld besteden om meer jeugd (met name jongens) te stimuleren om te gaan volleyballen d.m.v. het organiseren van Smashball, de nieuwe spectaculaire hit in volleyballand. Om dit te kunnen doen zijn speciale trainingsmaterialen en instructiehandleidingen nodig.