Grote Clubactie gestart!

Op 16 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2017 gestart! Vanaf die dag mogen alle lotenverkopers (clubleden) langs de deuren gaan of langs vrienden en familie om loten te verkopen.

Hoe werkt de Grote Clubactie?

Je kunt voor € 3 per stuk een lot kopen en daarbij leuke prijzen winnen. Wat dacht je van € 100.000 of een nieuwe Volkswagen Up! Of liever toch een minicruise naar Newcastle of een nieuwe fiets?

Van elk verkocht lot komt € 2,40 in de clubkas van Smash and Block. Daar kunnen we als vereniging weer leuke dingen voor jou voor organiseren.

Waar sparen we voor?

Smash and Block spaart dit jaar voor nieuwe shirts! Hoe meer loten er verkocht worden, hoe meer shirts er vernieuwd kunnen worden.

Liever niet (alleen maar) langs de deur?

Vanaf dit jaar kun je niet alleen aan de deur loten verkopen, maar ook online. Stuur je familie, vrienden en kennissen een mail en vraag ze om een lot te kopen op onze eigen site.

Hoe kan ik zien of ik een prijs heb gewonnen?

Wie een lot koopt, geeft een eenmalige machtiging af. Op het bankafschrift staat vervolgens je lotnummer. Op de website van de Grote Clubactie kun je na de trekking zien of je gewonnen hebt.