Thuiswedstrijden soms in Selwerd

Dit seizoen spelen we soms een thuiswedstrijd in Selwerd. Zo ook a.s. zaterdag 17 november. Let dus goed op waar je thuiswedstrijd ingepland staat! Maar waarom is dat eigenlijk? Wat is er met onze thuishal Hoogkerk gebeurd? Het bestuur vertelt:

Sporthal Hoogkerk

Al sinds jaar en dag speelt Smash and Block haar thuiswedstrijden in de sporthal in Hoogkerk. De coördinator van de Nevobo zorgde tot vorig jaar voor de zaalreserveringen. Zij planden daarbij onze thuiswedstrijden altijd in onze thuishal: sporthal Hoogkerk. Het bestuur heeft hier in feite geen bemoeienis mee en kan hooguit voorkeurstijden aangeven, zodat we bijvoorbeeld kunnen zorgen dat seniorenteams over-en-weer bij elkaar scheidsrechters kunnen zijn.

Wat is er dit seizoen veranderd?

Een paar weken voor de competitiestart heeft de Nevobo bekendgemaakt dat hun coördinator met pensioen is gegaan. Vanaf dit seizoen worden de verenigingen geacht zelf hun zaalruimte te regelen. Het bestuur heeft daarop direct contact gezocht met de gemeente om de zaal te reserveren. Daarbij bleek dat de zaal al bezet was met onder meer korfbal. Er was daarom geen andere mogelijkheid dan voor sommige data uit te wijken naar een andere zaal.

Spelen we volgend jaar weer in Hoogkerk?

Nu bekend is dat we zelf de zaalreservering moeten verzorgen, zullen we ons uiterste best doen om volgend seizoen weer in Hoogkerk te spelen. We zijn hierover inmiddels in contact met de gemeente.

Zaterdag 17 november is de burenparty. HFC’15 heeft Smash and Block en een aantal andere verenigingen uitgenodigd voor een kennismakingsfeest. Wil je meer weten? Klik dan hier.