Grote Clubactie van start

Zaterdag 14 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan! Dit jaar doet Smash and Block ook weer mee. We willen graag € 500 ophalen zodat we leuke activiteiten voor jullie kunnen blijven organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de seizoensafsluiting en het ouder-kind toernooi. We doen dat zodat jullie met nog meer plezier gaan sporten!

Hoe werkt de Grote Clubactie?
Je kunt voor € 3 per stuk een lot kopen en daarbij leuke prijzen winnen. Wat dacht je van
€ 100.000 of een nieuwe Volkswagen Up! Of liever toch een nieuwe fiets of een burger/pizzacruise? Van elk verkocht lot komt € 2,40 in de clubkas van Smash and Block. Daar kunnen we als vereniging weer leuke dingen voor jou voor organiseren.

De koper vult zijn/haar gegevens en betaalt met een eenmalige machtiging. Contant geld is dus niet nodig. Het lotnummer komt op het bankafschrift te staan.

Waar sparen we voor?
Naast het sporten is Smash and Block ook gewoon een gezellige vereniging. We willen graag € 500 ophalen om leuke activiteiten voor jullie te blijven organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de seizoensafsluiting of het ouder-kind toernooi. Zo maken we volleybal nog leuker!

Wie wordt de beste verkoper?
Verkoop zoveel mogelijk lootjes aan je familie, buren, kennissen en vrienden. Ben jij de beste verkoper van Smash and Block? Dan win je een leuke prijs!
Verkoop je meer dan 20 loten? Dan ontvang je sowieso een voucher en maak je kans op grote prijzen die door de Grote Clubactie worden verloot.
Doe dus mee en zet je in voor de club!

Liever niet langs de deur, maar toch je steentje bijdragen?
Je kunt ook online loten (ver)kopen. Stuur je familie, buren, vrienden en kennissen een mail of Whatsapp en vraag ze om een lot te kopen op onze eigen site.
Ieder lid ontvangt een mail met een persoonlijke uitnodiging. 

Nog geen mail ontvangen? Klik dan op de banner hierboven om direct naar de website te gaan waar je loten kunt kopen.