Suiker Unie nieuwe hoofdsponsor Smash and Block

We zijn er erg trots op om onze nieuwe hoofdsponsor Suiker Unie aan jullie te mogen presenteren! Suiker Unie wordt hoofdsponsor van Smash and Block voor ten minste de komende drie seizoenen.

Suiker Unie is erg belangrijk voor Hoogkerk en op deze wijze willen zij graag iets terug doen voor de Hoogkerkse gemeenschap. Daarnaast vindt Suiker Unie het belangrijk dat kinderen meer gaan sporten. Suiker is daarbij natuurlijk belangrijk om een goede sportieve prestatie te kunnen leveren.

In de samenwerking met Smash and Block zal Suiker Unie vanaf seizoen 2019/2020 onder meer gaan prijken op de shirts van alle jeugdteams en van heren 1.

Suiker Unie
Suiker Unie streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 750 medewerkers zijn we één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voeding, energie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is. Duurzaam ondernemen is verweven in onze strategie, zowel voor klanten, telers als medewerkers. Suiker Unie gelooft sterk in duurzaamheid en voelt zich verantwoordelijk voor het behoud van de natuur en de bescherming van het milieu, de mensen en onze samenleving in het belang van toekomstige generaties.

Verdere informatie kunt u vinden op de website van Suiker Unie.