Grote Clubactie van start

Vanaf vandaag (19 september 2020) start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020! Vanaf die dag mogen alle clubleden langs de deuren gaan of langs vrienden en familie om loten te verkopen. Maar het kan ook online of via Whatsapp met een QR-code!

Hoe werkt de Grote Clubactie?

Je kunt voor € 3 per stuk een lot kopen en daarbij leuke prijzen winnen. Wat dacht je van
€ 100.000 of een nieuwe elektrische Seat Mii! Of liever toch een nieuwe fiets of een minicruise? Van elk verkocht lot komt € 2,40 in de clubkas van Smash and Block. Daar kunnen we als vereniging weer leuke dingen voor jou voor organiseren.

De koper vult zijn/haar gegevens en betaalt met een eenmalige machtiging. Contant geld is dus niet nodig. Het lotnummer komt op het bankafschrift te staan.

Nieuw dit jaar is dat je ook online via een QR-code loten kunt kopen. Iedere verkoper krijgt zijn eigen QR-code en zo houden we bij hoeveel loten je verkocht hebt. De algemene QR-code is:

Of klik op deze link om direct je loten te kopen. Ook daar kun je evt. degene selecteren waarvoor je loten koopt en help je diegene om de beste verkoper van Smash and Block te worden!

Waar sparen we voor?

Naast het sporten is Smash and Block ook gewoon een gezellige vereniging. We willen graag € 500 ophalen om leuke activiteiten voor jullie te blijven organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de seizoensafsluiting of het ouder-kind toernooi. Zo maken we volleybal nog leuker!

Word jij de beste verkoper?

Verkoop zoveel mogelijk loten aan je familie, buren, kennissen en vrienden. Verkoop je minimaal 5 loten? Dan krijg je een leuke prijs!
Verkoop je meer dan 20 loten? Dan ontvang je sowieso een voucher en maak je kans op grote prijzen die door de Grote Clubactie worden verloot.
Ben jij de beste verkoper van Smash and Block? Dan win je een nog toffere prijs!
Doe dus mee en zet je in voor de club!

Liever niet langs de deur, maar toch je steentje bijdragen?

Met de QR-codes wordt het nog makkelijker om ook online loten te (ver)kopen. Stuur je familie, buren, vrienden en kennissen een mail of Whatsapp en vraag ze om een lot te kopen.

Klik dan op de banner boven aan de pagina of de QR-code om direct naar de website te gaan waar je loten kunt kopen.