In memoriam: Piet Dijkema (1943-2020)

Deze week bereikte ons het trieste bericht dat ons erelid Piet Dijkema na een kort ziekbed is overleden.

Piet heeft zich jarenlang ingezet voor Smash and Block. Zo heeft hij jaren gespeeld bij onze club en is hij zeker 20 jaar een trouwe en enthousiaste voorzitter van de vereniging geweest. Daarnaast wist hij ook zijn zoon Wim, dochter Roelien en schoonzoon Gert enthousiast te maken om bij Smash and Block te gaan volleyballen.
Door een knieblessure heeft hij enige jaren geleden afscheid van het volleybal moeten nemen. Na zijn actieve sportperiode is hij nog geruime tijd scheidsrechter geweest en zo kon hij zijn passie voor het volleybal op een andere manier blijven invullen.

We hopen dat hij rust en vrede gevonden heeft en wensen zijn familie, vrienden en kennissen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Onze herinneringen aan Piet zullen blijven bestaan.

Afscheid nemen

Het gras dat vandaag op het veld staat, wordt morgen gebruikt om een vuur te maken. En toch versiert God het gras met prachtige bloemen. Dan zal God zeker voor jullie zorgen! Waarom vertrouwen jullie dan niet op hem?

Het afscheid zal in besloten kring plaatsvinden op maandag 4 mei om 15.30 uur.
Voor belangstellenden is er de mogelijkheid om het afscheid via een live stream te volgen.

Als je het correspondentieadres en/of de inloggegevens voor de live stream wilt ontvangen, stuur dan een mail naar voorzitter@smashandblock.nl.