Maatregelen Corona-virus

Het kabinet heeft gisteren maatregelen aangekondigd om het Corona-virus in te dammen. In dit bericht lees je hoe we hier vanuit Smash and Block mee omgaan.

Geen trainingen tot en met 31 maart

De NeVoBo adviseert om tot en met 31 maart niet te trainen. Sport050 houdt de sporthallen open voor m.n. scholen en gaat ervan uit dat verenigingen het advies van hun bond volgen. Wij volgen het NeVoBo-advies en er wordt dus tot en met 31 maart NIET getraind.

Wedstrijden tot en met 31 maart afgelast

De NeVoBo heeft alle wedstrijden tot en met 31 maart afgelast. 

We staan zaterdag 14 maart niet in de Poiesz

De Poiesz heeft besloten dat er de komende zaterdagen geen jeugd in de Poiesz mag staan voor de Jeugd Sponsor Actie.
Omdat er geen trainingen zijn, is er ook geen bezorgservice van de recreanten. Wel zullen de aanbiedingen waarbij je extra munten krijgt rondgestuurd worden in de teamapps. 
Als je munten wilt sparen voor de club, kun je zelf boodschappen komen doen en de muntjes in de koker van Smash and Block stoppen.

ALV 23 maart wordt verplaatst

De ALV van 23 maart wordt verplaatst naar een andere datum.
De Rijksoverheid adviseert om bijeenkomsten met grote groepen personen af te gelasten. Ook moeten kwetsbare personen grote gezelschappen mijden. Onze vereniging heeft minder dan 100 leden in alle leeftijdsgroepen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de ALV kan bijwonen. De ALV op 23 maart gaat daarom niet door.

Houd onze website/Facebook en/of de mail in de gaten

De situatie rondom het Corona-virus kan snel veranderen. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, ontvangen jullie hierover een mail. Houd ook de website en/of Facebook in de gaten.