Poiesz Jeugd Sponsor Actie binnenkort van start

Smash and Block doet ook dit jaar weer mee met de Jeugd Sponsor Munten Actie bij supermarkt Poiesz in Hoogkerk!

Met de opbrengst van deze actie kunnen materialen worden aangeschaft of leuke activiteiten georganiseerd voor onze jeugdleden. Wij roepen jullie allemaal op om zoveel mogelijk boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van onze vereniging, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd.

Gratis sparen voor onze club
Jeugd Sponsor Munten krijg je gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van onze vereniging is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Hoogkerk. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020. 

Bezorgdienst
Per team wordt een contactpersoon benaderd voor een app-groep. Deze leden krijgen wekelijks een app die zij aan hun teamleden kunnen doorsturen. In deze app staan een paar artikelen (die veel sponsormunten opleveren) die kunnen worden besteld. Deze worden dan op woensdag bezorgd in de sporthal. Dit vooral voor onze leden die niet in Hoogkerk wonen en daar niet de boodschappen doen.

Smash and Block in de Poiesz
Op zaterdag 14 maart is Smash and Block de vereniging die moet zorgen voor actieve verkoop in de supermarkt. Twee leden van het damesrecreatieteam zorgen voor de organisatie van deze dag. Zij zullen jeugdleden benaderen om die dag mee te helpen.

Namens de jeugdleden van Smash and Block: alvast bedankt voor uw medewerking.

N.B.: Poiesz heeft voor 2020 nieuwe sponsormunten, met een groene rand. Mocht u nog sponsormunten hebben bewaard van vorige jaren dan kunnen deze bij het oud papier. Ze mogen niet meer gebruikt worden.