Grote Clubactie van start!

Vandaag, 18 september, is de Grote Clubactie gestart.  We willen graag € 750,- ophalen zodat (zodra het weer kan) we leuke activiteiten kunnen organiseren voor de club. Denk aan een seizoenafsluiting, ouder-kind toernooi, Sinterklaas-volleybal, nieuwjaarsborrel of een leuke activiteit om ons 60-jarig jubileum te vieren.

Per verkocht lot gaat er € 2,40 naar de clubkas

Een lot kost € 3,- en per lot gaat er 80% rechtstreeks naar de club. Dus elk lot dat we verkopen levert € 2,40 op voor de clubkas!

Koop je loten online via de QR code

Wil je direct online je loten kopen. Scan dan de QR-code (of klik hier) zodat je automatisch op de pagina van Smash and Block terecht komt.

Eventueel kun je je eigen naam als verkoper selecteren zodat je kunt laten zien dat jij al loten hebt gekocht. Je kunt selecteren op voornaam in combinatie met de eerste letter van je achternaam. In verband met de privacy van onze leden staan niet jullie volledige namen in het systeem. Het lotnummer komt op je bankafschrift te staan.

Liever via een verkoopboekje d.m.v. een machtiging loten kopen? Dat kan natuurlijk ook.

De verkoopboekjes zijn natuurlijk ook nog steeds beschikbaar. Vanaf woensdag 22 september t/m woensdag 27 oktober kunnen de verkoopboekjes met daarin de loten ingevuld worden. Woensdag 22 september zal elke aanvoerder/trainer 1 à 2 boekjes ontvangen van het bestuur.

Wie (ver)koopt er nog meer een superlot?

De grote clubactie kent ook superloten. Hierbij verkoop of koop je in één keer 50 loten. Dit betekent 120 euro voor de club maar daar bovenop maakt de club nog kans om € 5000,- extra te winnen. Natuurlijk maakt de verkoper dan ook 50x kans op leuke prijzen zoals de hoofdprijs van maar liefst € 100.000,-. Dit jaar heeft Hopma Makelaardij (ex-werkgever van Yvonne) net als vorig jaar de toezegging gedaan om een superlot te kopen. Heb jij ook zo’n leuke (ex-)werkgever of heb je een eigen bedrijf en wil je een superlot (ver)kopen dan kun je contact op nemen met Yvonne via bestuurslidjeugd@smashandblock.nl. De koper van een superlot wordt natuurlijk in het zonnetje gezet op onze Facebookpagina, website en in onze nieuwsbrief.

Speciale actie voor onze jeugdleden

Voorgaande jaren is gebleken dat we topverkopers onder onze jeugdleden hebben zitten. Daarom hebben we afgelopen woensdag de verkoopboekjes al uitgedeeld voorzien van een unieke QR-code waarmee familieleden, vrienden, kennissen en buren op hun persoonlijke verkooppagina terecht komen. Op hun persoonlijke pagina kunnen ze de lotenmeter bekijken en verschillende badges verdienen. Elk jeugdlid die minimaal 5 loten heeft verkocht ontvangt een leuk presentje van de club. En natuurlijk worden de 3 beste verkopers extra in het zonnetje gezet. We zijn benieuwd wie dit jaar onze topverkopers zullen zijn.

We hopen dat ieder clublid 2 à 3 loten aanschaft om ons doel van € 750,- voor de clubkas te realiseren. Doe dus mee! En zet je in voor de club.

Alvast bedankt!