In het zonnetje: Yvonne

Aan het begin van het seizoen had CMV3 even geen trainer en heeft Yvonne aangeboden om – naast haar bestuurstaken – deze meiden tijdelijk te trainen. Dat tijdelijk bleek wat langer te duren, en uiteindelijk heeft Yvonne zelfs het hele seizoen met CMV3 volgemaakt. Dat is natuurlijk super!

Toen Eline (trainster meisjes C) de laatste weken op woensdag met haar eigen team ging trainen, werd er met spoed ook voor meisjes C een trainster gezocht. Daarop heeft Yvonne ook deze meiden de laatste tijd getraind.

Yvonne heeft aangegeven dat de combinatie van werk, privé, speler, bestuur en trainer erg veel is. Ze zal daarom na dit seizoen stoppen als jeugdtrainer.

Wij waarderen Yvonne’s bijzondere inzet enorm, en daarom is ze afgelopen week in het zonnetje gezet:

Ook meisjes C heeft Yvonne bedankt voor het training geven met dit prachtige cadeau:

Yvonne, super bedankt!

Jeugdtrainers gezocht

Voor komend seizoen zijn we nog dringend op zoek naar jeugdtrainers voor CMV-4 en meisjes B. Lijkt jou dat wat? Geef je dan voor 15 juli op bij voorzitter@smashandblock.nl!

Twijfel je wat voor een oefeningen je moet geven aan de jeugd? We hebben een abonnement op VolleybalXL met daarin allerlei leuke oefeningen! Genoeg om een seizoen te vullen 😉 Kortom; meld je dus gewoon aan en dan leggen we het je graag uit.