Poiesz Jeugd Sponsor Actie van start

Ook dit jaar is Smash and Block weer ingeloot voor de Jeugd Sponsor Actie bij de Poiesz in Hoogkerk. We kunnen dus weer met z’n allen de kokers gaan vullen met sponsormunten. Jij helpt toch ook om de kokers te vullen?

Met de opbrengst van deze actie kunnen we materialen aanschaffen of leuke activiteiten organiseren voor onze jeugdleden. We roepen jullie allemaal op om zoveel mogelijk boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker van onze vereniging worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz Supermarkten wordt uitgekeerd.

Vanaf 15 februari tot zondag 11 april spaar je gratis sponsormunten bij je boodschappen
Je krijgt de jeugdsponsormunten bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvang je een jeugdsponsormunt. Daarnaast zijn er wekelijks aanbiedingen waarmee je extra munten kunt sparen.
De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van onze vereniging is te vinden bij de Poiesz in Hoogkerk. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari tot en met zondag 11 april a.s.

Dit jaar gaat het in verband met het coronavirus iets anders
In verband met de veiligheid en gezondheid van klanten heeft Poiesz de Jeugd Sponsor Actie aangepast. Dit komt neer op het volgende:

  • Er is dit jaar geen actieve verkoop door verenigingen in de winkels.
  • Er is geen afsluitend Jeugd Sponsor Gala.
  • Dit jaar kun je geen jeugdsponsormunten opsparen (bij de vereniging, thuis, etc.) maar moet je ze zelf direct in de koker doen.

Benieuwd naar de tussenstand?

De tussenstand wordt regelmatig bijgewerkt en vind je hier.