Volleybaldag 30 oktober

Na een seizoen met weinig thuisspeeldagen mogen we weer! Op 30 oktober spelen vrijwel alle teams thuis. Dan maken we er een leuk feest van! Kom jij ook?

’s Ochtends CMV-toernooi met loterij

’s Ochtends organiseert Smash and Block een CMV-toernooi in onze thuishal in Hoogkerk. Daarbij speelt CMV-4 twee wedstrijden: de eerste om 9.00 uur en daarna meteen de tweede om 9.30 uur. Het zou natuurlijk leuk zijn als we dan volle tribunes hebben. Neem dus je ouders, opa, oma, broertjes, zusjes en andere bekenden mee en dan maken we er een gezellige ochtend van!

Tijdens de wedstrijden zullen er lootjes worden verkocht en kun je fantastische prijzen winnen!

Vanaf 16.30 uur seniorenwedstrijden met loterij

Na een kleine pauze gaan we om 16.30 uur weer verder met de volgende wedstrijden:

WedstrijdTijd
Smash and Block H1 – VKM H216.30 – 18.15
Smash and Block D1 – Lycurgus D718.15 – 20.00
Smash and Block D2 – Krathos D318.15 – 20.00

Ook hier zullen er tijdens en na de wedstrijden lootjes verkocht worden met superleuke prijzen! Kom dus langs bij deze gezellige dag en moedig ons aan!

Mini van de week worden? Meld je aan!

Het zou natuurlijk leuk zijn als de jeugdleden een kijkje komen nemen bij de seniorenwedstrijden. Wil jij zo’n wedstrijd van de dames of heren eens van echt dichtbij meemaken? Word dan mini van de week! Als mini van de week mag je:

  • meedoen met de warming-up;
  • tijdens het inslaan de ballen van de tegenstander opvangen en doorgeven aan de dames/heren;
  • de eerste rally van de wedstrijd meespelen: je mag als mini van de week de eerste opslag doen en je vangt de bal van de tegenstander weer op;
  • na de eerste rally de rest van de wedstrijd plaatsnemen op de spelersbank (of op de tribune als je dat liever doet);
  • na de wedstrijd in de kantine een lekker patatje komen eten met ranja of fris.

Wil jij mini van de week worden? Meld je dan nu aan bij Niels Kappen via bestuurslidalgemeen@smashandblock.nl. Geef even aan bij welke wedstrijd(en) je zou kunnen komen. Als er veel aanmeldingen zijn, dan wordt er geloot.

Nieuwe shirts en teamfoto’s

Zaterdag zullen ook de nieuwe shirts beschikbaar zijn, met dank aan onze sponsor Cosun Beet Company! Er zullen vóór de wedstrijd bij alle teams teamfoto’s gemaakt worden. Zorg dus dat je met je team op tijd bent voor de foto!

Voor de recreanten- en meisjesteams worden er woensdag 3 november op de trainingsavond foto’s gemaakt om 19.15/19.30 uur en om 20.45/21.00 uur.