16 april thuisspeeldag met bezoek hoofdsponsor Cosun Beet Company

Bezoek Cosun Beet Company

16 april is de eerstvolgende Smash and Block thuisspeeldag, en dan komt onze hoofdsponsor Cosun Beet Company op bezoek! Cosun Beet Company is al jaren als sponsor verbonden aan onze vereniging, en sinds 2019 ook onze hoofd- en shirtsponsor. Zij hebben ervoor gezorgd dat alle wedstrijdteams afgelopen seizoen weer nieuwe shirts hebben gekregen!

Vanuit het bestuur zijn we al een tijdje aan het kijken hoe we Cosun Beet Company kunnen bedanken. Door corona en de verschillende lockdowns heeft dat even op zich moeten laten wachten, maar nu is dan toch het moment gekomen voor een officieel bedankmoment! We hebben Cosun Beet Company daarom uitgenodigd om op 16 april aanwezig te zijn bij onze thuiswedstrijden. Alle dames- en herenteams en meisjes B spelen dan thuis. We hebben er een speciale dag van gemaakt en hopen jullie dan allemaal te zien!

Programma

Het programma van 16 april ziet er als volg uit:

TijdstipVeld 1Veld 2Veld 3
16.30 uurS&B MB1 – DES MB1S&B H1 – Oostermoer H2Instuif jeugd
18.15 uurS&B D1 – Donitas D7S&B D2 – Exstudiantes D4Instuif recreanten

Fotomoment

Tussen de wedstrijden in (rond 18.00 uur) staat een fotomoment gepland met Cosun Beet Company met alle wedstrijdteams. Zorg dat je er dan bij bent, uiteraard in je wedstrijdshirt.

Instuifmiddag/-avond jeugd en recreanten

Ook de CMV-teams, meisjes A en de recreantenteams zijn van harte uitgenodigd op 16 april. Jullie kunnen vrij spelen op veld 3. Vanaf 16.30 uur is het aan de CMV-teams en vanaf 18.15 meisjes A en de recreantenteams. Maak zelf een leuke teamindeling, neem gerust wat kennissen/vriendjes/vriendinnetjes/buren mee en dan kan er gezellig gevolleybald worden. Uiteraard is de kantine ook geopend voor een hapje en een drankje.

Mini van de week worden? Meld je aan!

Na het succes van de vorige keer is er ook 16 april weer de mogelijkheid voor CMV-jeugdleden om ‘mini van de week’ te worden. Wil jij een wedstrijd van de dames of heren eens van echt dichtbij meemaken? Dat kan! Als mini van de week mag je:

  • meedoen met de warming-up;
  • tijdens het inslaan de ballen van de tegenstander opvangen en doorgeven aan de dames/heren;
  • de eerste rally van de wedstrijd meespelen: je mag als mini van de week de eerste opslag doen en je vangt de bal van de tegenstander weer op;
  • na de eerste rally de rest van de wedstrijd plaatsnemen op de spelersbank (of op de tribune als je dat liever doet);
  • na de wedstrijd in de kantine een lekker patatje komen eten met ranja of fris.

Wil jij mini van de week worden? Meld je dan nu aan bij Yvonne Huizinga via bestuurslidjeugd@smashandblock.nl. Geef even aan bij welke wedstrijd(en) je zou kunnen komen (heren 1, dames 1 of dames 2). Als er veel aanmeldingen zijn, dan wordt er geloot, waarbij degene die nog geen mini van de week is geweest voorrang krijgt.