Poiesz Jeugd Sponsor Actie maandag van start

Onze vereniging doet dit jaar weer mee met de Jeugd Sponsor Munten Actie bij supermarkt Poiesz in Hoogkerk! Met de opbrengst van deze actie organiseren we leuke activiteiten voor onze jeugdleden of schaffen we materialen aan. Wij roepen jullie allemaal op om zoveel mogelijk boodschappen te doen bij Poiesz en daarmee Jeugd Sponsormunten te sparen. Hoe meer munten er bij Poiesz Hoogkerk in de koker van Smash and Block worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd.

Hoe spaar je munten?
Jeugd Sponsor Munten krijg je gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. Bij iedere € 10,- aan boodschappen krijg je een munt. Je krijgt extra munten bij aankoop van een sponsorproduct of een speciale jeugd sponsor weekaanbieding (1, 5 of 15 extra munten!). Zo spaar je extra snel!

De aanbiedingen van de eerste week (14 t/m 20 februari):

Munten inleveren bij Poiesz Hoogkerk
De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Smash and Block is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Hoogkerk. De Jeugd Sponsor Actie loopt van 14 februari t/m 10 april 2022. 

Geef je bestelling door aan Willy of Ali (RD2)
Elke week ontvangen jullie in de aanvoerdersgroepsapp de artikelen die extra sponsormunten opleveren, met het verzoek dit bericht door te sturen naar je teamleden.

Mocht je niet in Hoogkerk wonen maar toch mee willen doen met de actie dan kun je een bestelling doen van houdbare artikelen waarop extra munten te verkrijgen zijn. Ali en Willy (recreanten dames 2) nemen deze bestelling dan mee naar de trainingsavond of eventueel naar een thuiswedstrijd. Top dat jullie deze actie organiseren Bonnie, Willy en Ali!

Vraag ook je buren / familie / vrienden om te sparen voor onze vereniging!
Namens de jeugdleden van Smash and Block: alvast bedankt voor uw medewerking.

NB: Poiesz heeft voor 2022 nieuwe sponsormunten, met een blauwe rand. Mocht je sponsormunten hebben bewaard van vorige jaren dan kunnen deze bij het oud papier. Ze mogen niet meer gebruikt worden.