Recordopbrengst Grote Clubactie

We hebben een mooie cheque mogen ontvangen van de Grote Clubactie. Vol trots kunnen we vermelden dat we het doel van € 750,- ruimschoots gehaald hebben. De trekking heeft inmiddels plaats gevonden op 6 december. Heb jij je loten al gecheckt? Dat kan via deze link.

Onze topverkopers in het zonnetje gezet

Elk jaar verkoopt onze jeugd het overgrote deel van de Grote Clubactie loten. En binnen de club stimuleren we dat door elk jeugdlid die 5 loten of meer verkoopt te belonen met een presentje namens de club. De jeugdleden die behoren tot de top 3 van verkopers worden extra in het zonnetje gezet. Dit jaar zag de top 3 er als volgt uit:

  1. Angwi Sama
  2. Lotte Veenhuizen
  3. Vianne Huseman en Sanne Lente Veldhuis

Naast het presentje hebben zij een kidscadeaukaart ontvangen zodat ze zelf iets leuk uit kunnen zoeken. Omdat Ali Brouwer van dames recreanten dit jaar ook erg haar best had gedaan, ze heeft maar liefst 22 loten verkocht, kreeg zij ook een pakketje door Yvonne aangeboden.

Makelaardij Hopma koopt voor de 3e keer op rij een Super Lot

Naast de gewone loten kun je als club ook Super Loten verkopen. En ook dit jaar was Makelaardij Hopma zo sportief om een Super Lot van Yvonne te kopen. Bij de aanschaf van een Super Lot koop je 50 loten (t.w.v. €150,-) in één keer. Door de verkoop van dit lot maakte de club ook kans op een clubfeest. Helaas hebben we de prijs niet gewonnen. Toch willen we Thomas Sants en Stefan Verhoeven van Makelaardij Hopma hartelijk bedanken voor de aankoop van het lot. Dit levert de club helaas geen feest op maar wel €120,- voor de clubkas.