Grote Clubactie

Zaterdag 24 september start de 50ste editie van de Grote Clubactie

Dit jaar doet Smash and Block weer mee met de grote clubactie. We willen graag € 750,- ophalen zodat we leuke activiteiten kunnen organiseren voor de club. Denk aan een lustrumtoernooi, de seizoenafsluiting, ouder-kind toernooi, Sinterklaas-volleybal of een nieuwjaarsborrel. We doen dit zodat jullie met nog meer plezier gaan volleyballen.

Per verkocht lot gaat er € 2,40 naar de clubkas

Een lot kost € 3,- en per lot gaat er 80% rechtstreeks naar de club. Dus elk lot dat we verkopen levert € 2,40 op voor de clubkas!

Koop je loten online via de QR code

Wil je direct online je loten kopen. Scan dan de QR-code (of klik hier) zodat je automatisch op de pagina van Smash and Block terecht komt.

Als je je eigen naam als verkoper selecteert laat je gelijk zien dat jij al loten gekocht hebt. Je kunt selecteren op voornaam in combinatie met de eerste letter van je achternaam. In verband met de privacy van onze leden staan niet jullie volledige namen in het systeem. Het lotnummer komt op je bankafschrift te staan. Op zaterdag 24 september ontvangt ieder lid een mail met daarin zijn/haar persoonlijke QR-code. Dit maakt het nog eenvoudiger om een lot aan te schaffen.

Liever via een verkoopboekje d.m.v. een machtiging loten kopen? Dat kan natuurlijk ook.

De verkoopboekjes zijn natuurlijk ook nog steeds beschikbaar. Vanaf woensdag 21 september t/m woensdag 26 oktober kunnen de verkoopboekjes met daarin de loten ingevuld worden. Woensdag 21 september heeft elke aanvoerder/trainer 1 à 2 boekjes ontvangen van het bestuur.

Wie (ver)koopt er nog meer een superlot?

De Grote Clubactie kent ook superloten. Hierbij verkoop of koop je in één keer 50 loten. Dit betekent 120 euro voor de club maar daar bovenop maakt de club nog kans om € 5000,- extra te winnen. Natuurlijk maakt de verkoper dan ook 50x kans op leuke prijzen zoals de hoofdprijs van maar liefst € 100.000,-. Heb jij een eigen bedrijf, een leuke werkgever of ken jij iemand die wellicht een superlot wil kopen? Neem dan contact op nemen met Yvonne via bestuurslidjeugd@smashandblock.nl. De koper van een superlot wordt natuurlijk in het zonnetje gezet op onze Facebookpagina, website en in onze nieuwsbrief..

Speciale actie voor onze jeugdleden

Voorgaande jaren is gebleken dat we topverkopers onder onze jeugdleden hebben zitten. Daarom delen we de verkoopboekjes al op 21 september uit. Elk jeugdlid heeft een verkoopboekje gekregen voorzien van een unieke QR-code waarmee familieleden, vrienden, kennissen en buren op hun persoonlijke verkooppagina terecht komen. Op hun persoonlijke pagina kunnen ze de lotenmeter bekijken en verschillende badges verdienen. Elk jeugdlid die minimaal 5 loten heeft verkocht ontvangt een leuk presentje van de club. En natuurlijk worden de 3 beste verkopers extra in het zonnetje gezet. Maar daarnaast heeft de Grote Clubactie ook allerlei winacties omdat het de 50ste editie is. Nieuwsgierig? Kijk dan op clubactie.nl/winacties. We zijn benieuwd wie dit jaar onze topverkopers zullen zijn.

We hopen dat ieder clublid 2 à 3 loten aanschaft om ons doel van € 750,- voor de clubkas te realiseren. Doe dus mee! En zet je in voor de club.

Alvast bedankt!