Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Help mee de kokers met jeugdsponsormunten te vullen!

Maandag 15 februari is de Poiesz Jeugd Sponsor Actie gestart. De komende weken (t/m zondag 11 april a.s.) ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen 1 jeugdsponsormunt. Net als andere jaren ontvang je bij bepaalde producten extra spaarmunten. Zo hebben ze elke week een spaarsprinter. Een spaarsprinter is een aanbieding waarbij je in één keer 15 jeugdsponsormunten ontvangt. Deze week ontvang je 15 munten bij aankoop van een zak kinderbananen!

Naast de spaarsprinter hebben ze ook verschillende producten waarbij je 5 extra spaarmunten ontvangt. Deze week zijn dat:

Moet je nog boodschappen doen? Ga dan naar de Poiesz in Hoogkerk en steun de club. Elke week kun je de aanbiedingen met extra jeugdsponsormunten vinden op de site van Smash and Block en op poiesz-supermarkten.nl.

Fotowedstrijd in plaats van boodschappenservice en jeugdleden in de winkel

Voorgaande jaren kon je via de aanvoerdersapp je bestelling doorgeven en werden de boodschappen voor je opgehaald en uitgedeeld in de sporthal. Ook kregen we een zaterdag toegewezen waarbij we met jeugdleden in de Poiesz mochten staan om extra munten te verzamelen. Dit jaar gaat het als gevolg van het coronavirus anders. Dat betekent natuurlijk niet dat we er zelf niet iets leuks van kunnen maken. Daarom maken we er een fotowedstrijd van.

Maak een foto van jezelf bij de Poiesz terwijl je bijvoorbeeld jeugdsponsormunten in de koker van Smash and Block doet, een foto van jezelf en je aangeschafte actieproducten of een foto van jezelf met sponsormunten. Zolang er maar een duidelijke link is met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Degene met de leukste foto ontvangt een prijs!

Mail je foto naar website@smashandblock.nl

Wil je meedoen? Stuur dan je foto per mail naar website@smashandblock.nl. Je foto wordt gedeeld op onze website en Facebook/Instagram-pagina. Je mag meerdere keren een foto insturen. Insturen van de foto’s kan tot het einde van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie, t/m zondag 11 april a.s.

Eerste foto is binnen!

De eerste inzending voor de fotowedstrijd is binnen. Wie volgt? Stuur jouw mooiste, leukste of gekste foto rondom de Poiesz-actie naar website@smashandblock.nl en win een leuke prijs.

Tussenstand

Benieuwd naar de tussenstand? Kijk dan hier.