Gezellige nieuwjaarsborrel met pubquiz

Afgelopen zaterdag was de nieuwjaarsborrel van Smash and Block! Een mooie manier om 2019 te starten. De opkomst was hoog: elk seniorenteam was voor meer dan de helft aanwezig! Na 7 rondes stonden De Jeugd van Tegenwoordig (dames 1) en de Prutsers (heren 1) dicht bij elkaar, maar in de verdubbelronde gingen toch de Martini Girls (recreanten 3 dames) met de eeuwige roem (en een schaal bitterballen) naar huis! Activiteitencommissie, bedankt voor weer een leuke avond! Meer foto’s? Like dan onze Facebook-pagina!

Nieuwjaarsborrel 12 januari

Op zaterdag 12 januari is de nieuwjaarsborrel van Smash & Block! Een mooi moment om alle leden een gelukkig nieuwjaar te wensen met een leuke pubquiz! Geef je op via activiteitencommissie@smashandblock.nl

In the picture – Tristan

Na onze oproep op Facebook voor een nieuwe trainer voor dames 1 en heren 1 heeft Tristan Steevensz-Abbenhuis zich spontaan aangemeld. Dat is natuurlijk fantastisch! Maar wie is die enthousiaste Oldekerker eigenlijk? Welkom in onze nieuwe rubriek “In the picture”! 1.Wie is Tristan? Ik ben 37 jaar, en ik woon met mijn vrouw Wiesje en onze twee kinderen Brianne en Kasper in Oldekerk. Ik ben huisvader en bezig met herintreden in de sector onderwijs/zorg en welzijn. Ik ben pas een paar maanden geleden gestart bij Smash and Block, maar … Lees verder In the picture – Tristan

Thuiswedstrijden soms in Selwerd

Dit seizoen spelen we soms een thuiswedstrijd in Selwerd. Zo ook a.s. zaterdag 17 november. Let dus goed op waar je thuiswedstrijd ingepland staat! Maar waarom is dat eigenlijk? Wat is er met onze thuishal Hoogkerk gebeurd? Het bestuur vertelt: Sporthal Hoogkerk Al sinds jaar en dag speelt Smash and Block haar thuiswedstrijden in de sporthal in Hoogkerk. De coördinator van de Nevobo zorgde tot vorig jaar voor de zaalreserveringen. Zij planden daarbij onze thuiswedstrijden altijd in onze thuishal: sporthal Hoogkerk. Het bestuur heeft hier in feite geen bemoeienis … Lees verder Thuiswedstrijden soms in Selwerd

17 november burenparty

Voetbalvereniging HFC ’15 nodigt Smash and Block uit voor de burenparty “De Verbetering” op 17 november a.s. Een mooi initiatief om kennis met elkaar te maken en de Hoogkerkse sportverenigingen dichter bij elkaar te brengen! Op onze thuisspeeldag zijn we vanaf 20.30 uur van harte welkom in de kantine van HFC’15!

Grote Clubactie voor nieuwe shirts

Vandaag is de Grote Clubactie weer begonnen. Door het verkopen van loten proberen we de laatste € 500 voor onze nieuwe shirts op te halen! Daarmee kunnen we zowel voor de jeugd als de senioren nieuwe shirts kopen. Wil je weten hoe jij ons kunt helpen aan nieuwe shirts? Ga dan op deze pagina.  

Eerste sponsorgeld Sponsorkliks is binnen!

Het eerste sponsorgeld van Sponsorkliks is binnen! Als jij via onderstaande link iets online koopt, dan ontvangt Smash and Block geld van SponsorKliks. Jij betaalt hetzelfde als bij de webwinkel. Gratis sponsoren dus! Doe jij ook mee? Ook familie, kennissen en vrienden kunnen Smash and Block zo gratis sponsoren! Welke websites doen er mee? Rechtstreekse sponsorlink: Hotels (5%): booking.com Warenhuis (2-4%): bol.com, Blokker, HEMA Electronica (2-10%): Conrad, CoolBlue, Mediamarkt Telefoonabonnementen (ca. € 25): KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Telfort, Ziggo, Hollands Nieuwe Vliegtickets (€10- €40): KLM, vliegtickets.nl, supersaver, schipholtickets, Qatar Airways, etc. Energie … Lees verder Eerste sponsorgeld Sponsorkliks is binnen!

Heren 1 zoekt trainer en scheidsrechter

Wie helpt ons uit de brand? Na de promotie van vorig jaar speelt heren 1 komend seizoen 1e klasse en we zijn nog op zoek naar een trainer en een scheidsrechter (tegen vergoeding)! De trainingen zijn op woensdagavond van 21.00 tot 22.30 en de thuiswedstrijden op zaterdag om 18.15, beide in de sporthal in Hoogkerk. Lijkt het je wat om ons te trainen of om een aantal wedstrijden te fluiten? Stuur dan een bericht via het contactformulier.