Gewijzigd protocol corona

Met ingang van vandaag is er een nieuw protocol corona van toepassing. Daarbij wordt voor 18+ bij binnenkomst ook je QR-code gecontroleerd. Het meest recente protocol vind je hier.

Terugblik op geslaagde Volleybaldag!

Na de jeugd waren ‘s middags de senioren aan de beurt. Helaas is de wedstrijd van dames 1 op het laatste moment afgelast, omdat de tegenstander niet genoeg mensen op de been kon brengen. Desalniettemin een erg geslaagde middag/avond met twee keer 4-0 winst, nieuwe shirts, teamfoto’s, twee enthousiaste mini’s van de week en een volledig uitverkochte loterij met fantastische prijzen! De hoofdprijs – een weekendje Limburg voor twee personen – is gewonnen door Niels (heren 1)! Al met al een erg geslaagde Volleybaldag, met dank aan de activiteitencommissie … Lees verder Terugblik op geslaagde Volleybaldag!

Geslaagd CMV-toernooi!

Wat een superleuk CMV-toernooi! Mooie wedstrijden, volle tribunes, eerste winst voor CMV-4 en een uitverkochte loterij! Verder was er voor iedere spelers/speelster en alle bezoekers een gratis banaan of sinaasappel, gesponsord door Albert Heijn Hoogkerk. Dat kon natuurlijk niet zonder alle vrijwilligers, bedankt voor jullie hulp! Vanmiddag om 16.30u gaan we verder met de senioren!

Volleybaldag 30 oktober

Na een seizoen met weinig thuisspeeldagen mogen we weer! Op 30 oktober spelen vrijwel alle teams thuis. Dan maken we er een leuk feest van! Kom jij ook? ‘s Ochtends CMV-toernooi met loterij ‘s Ochtends organiseert Smash and Block een CMV-toernooi in onze thuishal in Hoogkerk. Daarbij speelt CMV-4 twee wedstrijden: de eerste om 9.00 uur en daarna meteen de tweede om 9.30 uur. Het zou natuurlijk leuk zijn als we dan volle tribunes hebben. Neem dus je ouders, opa, oma, broertjes, zusjes en andere bekenden mee en dan … Lees verder Volleybaldag 30 oktober

Grote Clubactie van start!

Vandaag, 18 september, is de Grote Clubactie gestart.  We willen graag € 750,- ophalen zodat (zodra het weer kan) we leuke activiteiten kunnen organiseren voor de club. Denk aan een seizoenafsluiting, ouder-kind toernooi, Sinterklaas-volleybal, nieuwjaarsborrel of een leuke activiteit om ons 60-jarig jubileum te vieren. Per verkocht lot gaat er € 2,40 naar de clubkas Een lot kost € 3,- en per lot gaat er 80% rechtstreeks naar de club. Dus elk lot dat we verkopen levert € 2,40 op voor de clubkas! Koop je loten online via de … Lees verder Grote Clubactie van start!

Gratis scheidsrechtercursus 1e/2e klasse op 23 of 31 augustus

Op maandag 23 en dinsdag 31 augustus wordt er om 20.00 uur een online scheidsrechtercursus gegeven. Wil je een van deze twee avonden bijwonen? Stuur dan even een mail naar voorzitter@smashandblock.nl! De cursus is gratis, en als je de spelregels een beetje kent zou je in ongeveer een uur de licentie kunnen behalen. Dan mag je t/m 1e klasse fluiten. Spelregeltoets 3e/4e klasse Om mee te mogen doen aan de cursus voor 1e/2e klasse, is een licentie 3e/4e klasse nodig. Deze kun je eenvoudig halen door online een toets … Lees verder Gratis scheidsrechtercursus 1e/2e klasse op 23 of 31 augustus

Eerste training 25 augustus

Nog twee weken vakantie en dan gaan we weer van start! De eerste training is op woensdag 25 augustus. De voorlopige trainingstijden vind je hier. Er zijn gelukkig steeds minder beperkingen vanuit de coronaregels, maar er zijn er nog wel een paar. Je leest ze op onze speciale corona-pagina.

Extra damesteam 1e klasse

Met gepaste trots kunnen we melden dat er komend seizoen een volledig nieuw 1e klasse damesteam van start gaat! De afgelopen weken is er intensief contact geweest met een aantal leden van de christelijke Navigators Studentenvereniging Groningen, en zij willen graag bij Smash and Block komen volleyballen. Tot ieders verrassing bleek er nog een laatste plek beschikbaar in de 1e klasse en zo kunnen zij meteen op niveau instromen! Dat is natuurlijk geweldig! De dames trainen op woensdag van 21.00-22.30 en worden getraind/gecoacht door Tien van Tran. 2e klasse … Lees verder Extra damesteam 1e klasse

Noodoproep: CMV jeugdtrainer gezocht!

Ondanks vele pogingen heeft zich helaas nog geen jeugdtrainer gemeld voor het CMV-team voor komend seizoen. We doen daarom hierbij een echte noodoproep: help ons! Zonder trainer kunnen deze enthousiaste meiden en jongens (8-12 jaar) komend seizoen niet sporten, en dat zou natuurlijk zonde zijn! Lijkt jou het wat om deze meiden en jongens nog beter te leren volleyballen? Stuur dan een mail naar bestuurslidjeugd@smashandblock.nl! Ons CMV-team traint op woensdag van 18.00-19.30u in sporthal Hoogkerk. Vanaf 17.00u is ook mogelijk als dat jou beter past. Geen idee waar je … Lees verder Noodoproep: CMV jeugdtrainer gezocht!