Thuiswedstrijden soms in Selwerd

Dit seizoen spelen we soms een thuiswedstrijd in Selwerd. Zo ook a.s. zaterdag 17 november. Let dus goed op waar je thuiswedstrijd ingepland staat! Maar waarom is dat eigenlijk? Wat is er met onze thuishal Hoogkerk gebeurd? Het bestuur vertelt: Sporthal Hoogkerk Al sinds jaar en dag speelt Smash and Block haar thuiswedstrijden in de sporthal in Hoogkerk. De coördinator van de Nevobo zorgde tot vorig jaar voor de zaalreserveringen. Zij planden daarbij onze thuiswedstrijden altijd in onze thuishal: sporthal Hoogkerk. Het bestuur heeft hier in feite geen bemoeienis … Lees verder Thuiswedstrijden soms in Selwerd

17 november burenparty

Voetbalvereniging HFC ’15 nodigt Smash and Block uit voor de burenparty “De Verbetering” op 17 november a.s. Een mooi initiatief om kennis met elkaar te maken en de Hoogkerkse sportverenigingen dichter bij elkaar te brengen! Op onze thuisspeeldag zijn we vanaf 20.30 uur van harte welkom in de kantine van HFC’15!

Grote Clubactie voor nieuwe shirts

Vandaag is de Grote Clubactie weer begonnen. Door het verkopen van loten proberen we de laatste € 500 voor onze nieuwe shirts op te halen! Daarmee kunnen we zowel voor de jeugd als de senioren nieuwe shirts kopen. Wil je weten hoe jij ons kunt helpen aan nieuwe shirts? Ga dan op deze pagina.  

Eerste sponsorgeld Sponsorkliks is binnen!

Het eerste sponsorgeld van Sponsorkliks is binnen! Als jij via onderstaande link iets online koopt, dan ontvangt Smash and Block geld van SponsorKliks. Jij betaalt hetzelfde als bij de webwinkel. Gratis sponsoren dus! Doe jij ook mee? Ook familie, kennissen en vrienden kunnen Smash and Block zo gratis sponsoren! Welke websites doen er mee? Rechtstreekse sponsorlink: Hotels (5%): booking.com Warenhuis (2-4%): bol.com, Blokker, HEMA Electronica (2-10%): Conrad, CoolBlue, Mediamarkt Telefoonabonnementen (ca. € 25): KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Telfort, Ziggo, Hollands Nieuwe Vliegtickets (€10- €40): KLM, vliegtickets.nl, supersaver, schipholtickets, Qatar Airways, etc. Energie … Lees verder Eerste sponsorgeld Sponsorkliks is binnen!

Heren 1 zoekt trainer en scheidsrechter

Wie helpt ons uit de brand? Na de promotie van vorig jaar speelt heren 1 komend seizoen 1e klasse en we zijn nog op zoek naar een trainer en een scheidsrechter (tegen vergoeding)! De trainingen zijn op woensdagavond van 21.00 tot 22.30 en de thuiswedstrijden op zaterdag om 18.15, beide in de sporthal in Hoogkerk. Lijkt het je wat om ons te trainen of om een aantal wedstrijden te fluiten? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Voorlopige wedstrijdschema bekend

Conceptprogramma Het voorlopige wedstrijdschema voor seizoen 2018-2019 is bekend. Kijk snel op je teampagina: Heren 1 Dames 1 Dames 3 Meisjes B1 Dames 2 is eerst niet ingeschreven. Mochten er veel aanmeldingen komen, dan kan het zijn dat er alsnog een derde damesteam wordt gevormd. Lid worden? Vind je het leuk om bij ons te komen volleyballen of ken je iemand die dat leuk vindt? Geef je dan op voor een gratis training! Dat kan via het contactformulier of stuur een mail naar smashandblocktc@gmail.com. Trainers en scheidsrechters gezocht (tegen … Lees verder Voorlopige wedstrijdschema bekend

Gezellig teamuitje Recreatie Mix om de vakantie in te luiden

Naast de afsluiting van het volleybalseizoen met een geslaagde BBQ en beachvolleybal voor de gehele vereniging was het voor het Recreatie Mix Team nog niet genoeg. Zij doen er nog een schepje bovenop. Het is al een jarenlange traditie dat het Recreatie Mix Team van onze vereniging pas op vakantie gaat na een gezellig samenzijn bij restaurant Ni Hao in het Stadspark te Groningen. Op 11 juli was het weer zover en op de foto is te zien dat Nannette, Zwanet, Siegrid, Eric, Abel, Geert, Nico, Henri, Hielke en … Lees verder Gezellig teamuitje Recreatie Mix om de vakantie in te luiden

Hoge opkomst bij zeer geslaagde seizoensafsluiting!

Woensdag 20 juni was de seizoensafsluiting 2017-2018. Een mooi moment om de kampioenschappen van de CMV jongens en meisjes te vieren en natuurlijk de promotie van heren 1 naar de 1e klasse! CMV-jeugd Voor de CMV-jeugd waren er sport- en spelactiviteiten georganiseerd, zoals bossaboll: volleybal op een opblaasbaar speelveld met trampolines! Verder werd er natuurlijk ook beachvolleybal gespeeld. De ruim 25 kinderen konden daarna genieten van een heerlijke hamburger met patat! Senioren en oudere jeugd Ook de senioren en oudere jeugdleden waren met meer dan 50 leden zeer goed vertegenwoordigd. … Lees verder Hoge opkomst bij zeer geslaagde seizoensafsluiting!