Nieuwsbrief april 2022

Uitkomsten Algemene Ledenvergadering

In de Algemene Ledenvergadering van 29 maart zijn de volgende besluiten genomen:

  • De jaarcijfers 2021 zijn goedgekeurd en er is décharge verleend aan het bestuur;
  • De begroting 2022 is goedgekeurd;
  • De maandelijkse contributie blijft voor 2022 gelijk. Er wordt in juli en augustus geen contributie meer geïnd. Volleyballen wordt dus in 2022 eigenlijk goedkoper;
  • Abel (RMix) is benoemd tot lid van de kascommissie ter opvolging van Louise (RD2);
  • Marten (H1) is afgetreden als wedstrijdsecretaris en Jolanda (RD1) als penningmeester;
  • Manja (moeder Jikke/MB1) is benoemd tot nieuwe penningmeester;
  • Er wordt een ledenwerfcommissie gestart met daarin Judith en Audrey (RD1) en Manja (moeder Jikke/MB1). Aanvullingen zijn welkom, vooral als je goed bent in het organiseren van feestjes, een toernooitje of andere leuke dingen! Of als je daar niet zo goed in bent, maar bijvoorbeeld best op de achtergrond wilt helpen. Wil je helpen? Meld je dan aan bij penningmeester@smashandblock.nl.

Afscheid Marten en Jolanda

Tijdens onze Algemene Ledenvergadering van 29 maart hebben we afscheid genomen van twee bestuursleden: Marten (wedstrijdsecretaris) en Jolanda (penningmeester). Namens het bestuur bedankt voor jullie jarenlange inzet!

Dat konden we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan en beiden zijn daarom tijdens de ALV in het zonnetje gezet.

Manja Alsema, de moeder van Jikke (meisjes B) zal vanaf nu de rol van penningmeester op zich nemen.
Intussen hebben Rosanne Holman en Nicole van der Sman (dames 2) aangegeven dat zij samen het wedstrijdsecretariaat op zich willen nemen. Ook dat is super natuurlijk!

Lisanne en Daniëlle 12,5 jaar bij Smash and Block!

Op 30 maart zijn alvast twee van onze jubilarissen van dit seizoen in het zonnetje gezet! Lisanne en Daniëlle (beiden dames 2) zijn dit seizoen alweer 12,5 jaar bij de vereniging. Gefeliciteerd dames!

27 april en 4 mei geen training

Op Koningsdag (27 april) en Dodenherdenking (4 mei) is de sporthal gesloten en zijn er geen trainingen.

Even voorstellen: Manja als nieuwe penningmeester

Zoals in de vorige nieuwsbrief al is aangekondigd zal ik vanaf heden de taak van penningmeester op me nemen. Omdat ik moeder ben van een jeugdlid (meisjes B) en daarom weinig in de sporthal kom, zal ik me even kort voorstellen. Mijn naam is Manja Alsema. Ik woon samen met Wiebe en onze 3 kinderen, Jikke, Sepp en Imme in Hoogkerk. Jikke is lid sinds 2016 en Imme heeft afgelopen week voor het eerst met een training van CMV 4 meegedaan. In een ver verleden heb ik zelf ook gevolleybald, dus de meiden hebben hun interesse niet van een vreemde. In het dagelijks leven werk ik bij de Rijksuniversiteit voor de directie van de afdeling Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Daarnaast werk ik voor de Examencommissie van dezelfde afdeling.

60-jarig jubileumfeest op 10 juni

Het 60-jarig jubileumfeest begint steeds meer vorm te krijgen. Hieronder vind je het programma.

Op woensdag 11 mei komen Judith en Yvonne voor of na de training bij de seniorenteams langs. Alle teams krijgen namelijk een opdracht!

In verband met de catering horen we graag vóór 1 juni of je erbij bent. Je kunt je aanmelden via activiteitencommissie@smashandblock.nl.

Lustrumweek 10 t/m 18 juni

We maken er een heuse lustrumweek van, dus het feest gaat ook na 10 juni nog even door. Zet onderstaande data dus alvast in je agenda!

Trainer heren 1 en dames 2 gezocht als opvolger van Tristan

Tristan heeft de afgelopen jaren met veel plezier training gegeven aan dames 2 en heren 1. Hij heeft aangegeven na dit seizoen te willen stoppen, omdat hij meer werk wil gaan maken van leefstijlcoaching in Stad en Westerkwartier.
Tristan, enorm bedankt voor je inzet en het feit dat je iedere woensdag speciaal van Oldekerk naar Hoogkerk bent gekomen om training te geven!

We zijn daarom voor komend seizoen op zoek naar een trainer dames en/of heren 2e klasse. Vind jij het leuk om dat te gaan doen, of ken je iemand die het wat lijkt? Laat het ons dan weten! Spreek dan een van de bestuurs- of TC-leden aan, of mail naar voorzitter@smashandblock.nl. Dat kan ook als je wel een naam hebt, maar niet zeker weet of diegene wel training wil geven. Dan gaan wij op onderzoek uit 😉

Seizoensafsluiting op 22 juni

We sluiten het seizoen traditiegetrouw met z’n allen af met een gezellige avond bij Binn’npret! Zet het dus vast in je agenda!

Vacatures spelers/speelsters H1/RD1

Vanwege het vertrek van enkele spelers zijn we voor heren 1 (2e klasse) dringend op zoek naar een midspeler en een hoofdaanvaller/diagonaal. Ook recreanten dames 1 (1e/2e klasse) is nog op zoek naar meerdere speelsters (alle posities).

Ken jij iemand die in een van deze teams zou passen? Nodig hem/haar dan uit om eens gratis mee te komen trainen! Hij/zij mag sowieso 3x gratis meedoen om te kijken of het wat is. Het mooiste zou natuurlijk zijn als er dit seizoen al een paar keer meegetraind kan worden.

Aanmelden kan bij de TC (smashandblocktc@gmail.com) of via het contactformulier op de website.