Nieuwsbrief februari 2020

Hoor ik BINGO?

Op 11 januari is er door de activiteitencommissie een nieuwjaarsborrel/bingo georganiseerd voor de seniorenteams. Het was een gezellige avond waarbij leuke prijzen te winnen waren. Het omroepen van de nummers werd vakkundig gedaan door Marjon en Judith. Geheel in stijl (lees glittertenue) hebben zij de nummers omgeroepen. Tussen de spelrondes door kon iedereen genieten van een hapje en een drankje.

Zaterdag 15 februari speelt onze jeugd thuis. Kom ze aanmoedigen!

Aanstaande zaterdag (15 februari) speelt onze CMV-jeugd in sporthal Hoogkerk. De organisatie ligt in handen van Smash and Block en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Tellers, scheidsrechters, opbouwers en afbrekers, aan alles is gedacht. Natuurlijk is het leuk als er ook publiek op de tribune aanwezig is. Kom dus vooral langs om onze jeugd aan te moedigen. De wedstrijden beginnen om 9.00 uur en de laatste wedstijd is om 12.00 uur.

17 en 19 februari geen training

In de voorjaarsvakantie (17 en 19 februari) kan er niet getraind worden. We hebben bericht ontvangen van de gemeente dat de sporthal dan gesloten is in verband met werkzaamheden. Dat geldt voor jeugd en senioren.

Schouten 50 jaar scheidsrechter

Iedereen kent hem wel. Die goedlachse man, die er elke thuisspeeldag is en eigenlijk niet meer bij Smash and Block is weg te denken. Hij is de meest trouwe scheidsrechter van de club en is er al sinds 1970 bij! Dit jubileum mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. We hebben hem daarom eens goed in het zonnetje gezet. De zaal was door dames 1 versierd en namens de vereniging is hem een mooie bos bloemen aangeboden.

Uitnodiging algemene ledenvergadering 23 maart

Hierbij nodigen we alle (ouders/verzorgers van) leden uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). De ALV vindt plaats op 23 maart 2020 in de kantine van
Sporthal Hoogkerk. Inloop is vanaf 19.30 uur en de vergadering start om 20.00 uur.

Tijdens deze ALV kijken we terug op het afgelopen jaar, alvast vooruit naar 2020/2021 en stellen we de contributie voor het komende seizoen vast.

Penningmeester gezocht

Onze huidige penningmeester Gerard van der Laan heeft aangegeven dat hij vanaf eind maart zal stoppen als penningmeester. Gerard heeft de afgelopen bijna 3 jaar met veel plezier de functie van penningmeester vervuld. Wij willen hem namens het bestuur hartelijk danken voor zijn inzet en enthousiasme!

Wil jij het stokje van Gerard overnemen? Of wil je meer weten wat de functie inhoudt?
Stuur dan een mail naar voorzitter@smashandblock.nl.

Poiesz Jeugd Sponsor Munten Actie

Smash and Block doet ook dit jaar weer mee met de Jeugd Sponsor Munten Actie bij supermarkt Poiesz in Hoogkerk!

Met de opbrengst van deze actie kunnen materialen worden aangeschaft of leuke activiteiten georganiseerd voor onze jeugdleden. Wij roepen jullie allemaal op om zoveel mogelijk boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van onze vereniging, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd.

Gratis sparen voor onze club
Jeugd Sponsor Munten krijg je gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van onze vereniging is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Hoogkerk. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020. 

Bezorgdienst
Per team wordt een contactpersoon benaderd voor een app-groep. Deze leden krijgen wekelijks een app die zij aan hun teamleden kunnen doorsturen. In deze app staan een paar artikelen (die veel sponsormunten opleveren) die kunnen worden besteld. Deze worden dan op woensdag bezorgd in de sporthal. Dit vooral voor onze leden die niet in Hoogkerk wonen en daar niet de boodschappen doen.

Smash and Block zelf in de Poiesz
Op 14 maart is Smash and Block de vereniging die moet zorgen voor actieve verkoop in de supermarkt. Twee leden van het damesrecreatieteam zorgen voor de organisatie van deze dag. Zij zullen jeugdleden benaderen om die dag mee te helpen.

Namens de jeugdleden van Smash and Block: alvast bedankt voor uw medewerking.

N.B.: Poiesz heeft voor 2020 nieuwe sponsormunten, met een groene rand. Mocht u nog sponsormunten hebben bewaard van vorige jaren dan kunnen deze bij het oud papier. Ze mogen niet meer gebruikt worden.

Facturen voor 2e helft seizoen zijn verstuurd

Het is weer tijd om het tweede deel van de contributie te betalen. Velen van jullie maken gebruik van de automatische incasso. Het bedrag zal omstreeks 26 februari van jullie rekening worden afgeschreven.

Vanaf komend seizoen wordt de contributie maandelijks geïncasseerd. Het bedrag per keer is dan veel lager. Maak je het nu nog zelf over? Vul dan dit formulier in en stuur het ondertekend naar penningmeester@smashandblock.nl of geef het af aan een van de bestuursleden.