Nieuwsbrief januari 2020

Sinterklaas is bij Smash and Block langs geweest

Op woensdag 4 december heeft Sinterklaas cadeautjes langsgebracht bij onze jeugdteams. De zaal was gevuld met klimtoestellen en de kinderen hebben verschillende opdrachtjes gedaan. Uiteindelijk gingen alle kinderen en de trainsters met een leuk cadeautje van de Sint naar huis.

Cheque Grote Clubactie is binnen

In de vorige nieuwsbrief hadden we al aangegeven dat we ons doel, een opbrengst van 500 euro, ruimschoots hebben gehaald. De cheque is inmiddels binnen en we hebben 650 euro opgehaald. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Want op deze manier kunnen we activiteiten zoals Sinterklaasvolleybal en de Nieuwjaarsborrel/bingo blijven organiseren.

Benieuwd of je een prijs gewonnen hebt? Je kunt het hier controleren en je prijs innen. Als je iets gewonnen hebt is er ook 1 cent bijgeschreven op je bankrekening.

Thuiswedstrijden van onze CMV-jeugd

Op 14 december waren de thuiswedstrijden van onze CMV-jeugd. We hadden een vol programma van 9.00 tot 12.30 uur en daar gaat een behoorlijke organisatie aan vooraf. Voor elk veld moeten we scheidsrechters en tellers regelen, de wedstrijden worden op tijd gespeeld en moeten worden omgeroepen en de velden moet worden afgeplakt. Meisjes A en C zijn grotendeels ingezet als scheidsrechters/tellers en daarnaast waren de jeugdtrainsters en jeugdbestuursleden aanwezig om alles in goede banen te leiden. Allemaal bedankt voor jullie inzet!

We hebben de Poiesz bereid gevonden om fruit te sponsoren. De Poiesz had dit zo royaal gedaan dat we naast alle speelsters ook de toeschouwers op een gezonde snack konden trakteren.

Op zaterdag 15 februari zijn de volgende thuiswedstrijden van onze CMV-jeugd. Helaas heeft de Nevobo dit in de voorjaarsvakantie gepland. Hier kunnen wij niks aan veranderen, maar veel van meisjes A en C zijn in verband met vakantie niet beschikbaar om te fluiten en te tellen. We zijn daarom op zoek naar leden en ouders van leden die ons zouden kunnen helpen om de wedstrijden in goede banen te leiden. Wil je helpen geef dit dan door aan de jeugdtrainsters (Tabitha en Margaretha) of aan Yvonne Huizinga.

Uitdelen nieuwe shirts

Op woensdag 15 januari worden de nieuwe shirts uitgedeeld bij de jeugdteams en worden er om 18.15 uur ook direct nieuwe teamfoto’s gemaakt! Bij de heren wordt op 22 januari om 21.00 uur een nieuwe teamfoto gemaakt.

De shirts zijn gesponsord door de Suiker Unie.

De Poiesz-Jeugd-Sponsor-Actie 2020

Dit jaar hebben we ons ook weer ingeschreven voor de Jeugdsponsoractie van de Poiesz. En inmiddels hebben we het bericht dat we mee mogen doen! De actie loopt van 10 februari tot en met 5 april 2020. We zijn nog op zoek naar een team die de organisatie dit jaar op zich wil nemen. Wil jouw team dit doen? Geef dat dan door aan de activiteitencommissie (de dames van de commissie trainen van 20.30 uur tot 22.00 uur op het achterste veld).

Nieuwjaarsborrel en bingo op 11 januari

Namens het bestuur willen we alle leden een heel sportief en gezond 2020 toewensen! Om alle seniorenteams en de meiden van meisjes A de gelegenheid te geven om samen te proosten op het nieuwe jaar heeft de activiteitencommissie een Nieuwjaarsborrel/bingo georganiseerd. Het zou alleen doorgaan als minimaal 25 leden zich op zouden geven. Gelukkig hebben we dit aantal ruimschoots gehaald en gaat het dus door. Tot zaterdag!