Nieuwsbrief juni 2020

ALV op 7 juli bij Van der Valk, aanmelden verplicht

De jaarlijkse ALV was vanwege corona even uitgesteld en vindt dit jaar op dinsdag 7 juli plaats bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk. De inloop is vanaf 19.30 uur en de vergadering start om 20.00 uur.

We hebben Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk bereid gevonden ons grotendeels te sponsoren, waardoor we een mooie zaal hebben kunnen reserveren waarin er gegarandeerd met voldoende afstand kan worden vergaderd. Je moet je vooraf wel even opgeven, zodat Van der Valk weet hoe groot de zaal moet zijn. Opgeven kan door een mail te sturen naar voorzitter@smashandblock.nl met daarin je naam.

Leden hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Buitensport goed ontvangen

Inmiddels trainen we alweer een aantal weken buiten. Het is mooi om te zien dat de teams in grote getale aanwezig zijn. Er wordt weer met veel plezier gevolleybald!

Natuurlijk is het even wennen op kunstgras en met soms kleinere groepen, maar het is super om je teamgenoten weer te zien en weer een balletje te kunnen slaan.

Bestuur brengt verkoeling

Wat was het warm afgelopen woensdag (24 juni). Toch werd er volop buiten getraind door de jeugd en de senioren. Om verkoeling te brengen is er na iedere training getrakteerd op ijsjes. Dat werd niet alleen door de jeugd erg gewaardeerd, ook de seniorenteams waren blij met deze koele traktatie.

Laatste trainingen met minder coronaregels, vanaf 19 augustus weer binnen sporten

De laatste training voor de jeugd was op verzoek van de trainers op 24 juni. De senioren trainen in ieder geval tot en met 1 juli. Het bestuur heeft de seniorenteams gevraagd of er voldoende belangstelling is om na 1 juli door te blijven volleyballen. Zo ja, dan kunnen we dit samen met jullie organiseren.

Vanaf 1 juli wijzigt het protocol voor buitenvolleybal voor de senioren. Er is dan ook voor senioren geen maximale groepsgrootte meer. Je mag dus weer met je hele team komen! Op het veld blijf je zo veel mogelijk 1,5 meter afstand houden. Buiten het veld moet je ook 1,5 meter afstand blijven houden.

De eerste training na de vakantie is weer op 19 augustus. Het is mogelijk dat er nog bepaalde maatregelen gelden, maar we gaan er vanuit dat we dan weer in de sporthal kunnen trainen. Mocht dit anders zijn, dan ontvangen jullie hiervan bericht.

Afscheid jeugdtrainsters

Woensdag 24 juni was voor trainsters Margaretha, Tabitha en Sharon de laatste training. Zij nemen afscheid als jeugdtrainster.

Margaretha is maar liefst 42 jaar lid geweest bij Smash and Block, waarvan zo’n 30 jaar als trainster. Dat is natuurlijk fantastisch! Ook Tabitha is met 13 jaar lidmaatschap al lang aan de club verbonden, en Sharon zal vanwege een stage afscheid nemen.

Dat konden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en ze hebben alle drie een leuk cadeau van de vereniging ontvangen. Ook de speelsters brachten leuke cadeautjes mee! Allemaal enorm bedankt voor jullie vele jaren aan enthousiaste inzet voor de club!

Wie is wie?

Niet alleen de trainsters namen afscheid bij meisjes A. Ook een aantal speelsters zien we komend seizoen niet terug. Dit hebben de meiden niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De vertrekkende speelsters hadden een taart gebakken met daarop een volleybalveld inclusief volleybalnet. Met als kers op de taart of in dit geval speelster in het veld hadden ze zichzelf van fondant gemaakt. Het waren echte kunstwerken. Herken jij ze?

Sietse nieuwe trainer meisjes A, dringend jeugdtrainers CMV gezocht!

Voor komend seizoen heeft Sietse Boersma (heren 1) aangegeven meisjes A te willen gaan trainen. Dat is natuurlijk super!

We zijn nog dringend op zoek naar jeugdtrainers voor CMV-3 en CMV-5. De CMV-teams zitten in de leeftijdscategorie 8-12 jaar. De jeugdteams hebben echt een trainer nodig, We willen leden en ouders daarom vragen of jullie training willen geven, of misschien ken je iemand die dit wel wil. Het is op woensdag tussen 17.00-18.15 en/of 18.15-19.30.

Daarnaast is ook recreanten D1 op zoek naar een trainer. Zij trainen op 1e/2e klasse niveau.

Lijkt je dit wat of ken je iemand die dit leuke team training wil geven en tegelijkertijd een zakcentje wil bijverdienen? Mail ons dan op bestuurslidjeugd@smashandblock.nl.

Grote Clubactie gaat 19 september van start

Vanaf 19 september start de Grote Clubactie weer. Smash and Block doet hier uiteraard weer aan mee!

De Grote Clubactie zal coronaproof plaatsvinden. Op ieder verkoopboekje staat een QR-code die van afstand gescand kan worden, en loten kunnen online worden gekocht.