Nieuwsbrief juni 2021

Uitkomsten stemming ALV

Op 22 maart is de online Algemene Ledenvergadering (ALV) geweest. In de periode daarna konden jullie digitaal je stem uitbrengen op een aantal voorstellen. De uitkomst daarvan is:

  • De jaarstukken 2020 zijn goedgekeurd, en er is decharge verleend aan het bestuur voor het gevoerde beleid over 2020;
  • Marten is herbenoemd als wedstrijdsecretaris voor een jaar;
  • Albert is benoemd als lid van de kascommissielid;
  • De begroting 2021 is goedgekeurd;
  • Er is een besluit over compensatie, zie het bericht hieronder.

Compensatie corona: maart t/m oktober geen contributie en in het nieuwe seizoen een feest

Doordat er minder gevolleybald kon worden in coronatijd, hoefde Smash and Block minder kosten te maken voor bijvoorbeeld zaalhuur en trainers. Het bestuur heeft een aantal compensatievoorstellen aan de ALV voorgelegd. De uitkomst van de stemming is dat je over maart tot en met oktober 2021 geen contributie hoeft te betalen.

Als dat binnen de coronaregels weer mogelijk is zal er daarnaast een groot feest gehouden worden.

Geen teamgeld 2e helft seizoen 2020/2021

De Nevobo heeft besloten om over de 2e helft van het seizoen 2020/2021 geen teamgelden te innen, omdat er geen competitie gespeeld kon worden. Smash and Block zal daarom over deze periode ook geen Nevobo-gelden bij jullie in rekening brengen.

Geslaagde spelletjesochtend en mixtoernooi!

Toen na een paar weken regen ineens zonnig lenteweer voorspeld werd, ontstond het idee voor een spontane actie. Niels, Mirelle en Leon hebben in een paar dagen tijd een spelletjesochtend voorbereid, met aansluitend een mixtoernooi voor de senioren.

Bij de jeugd was vrijwel iedereen aanwezig, en we hebben er met elkaar een leuke ochtend van gemaakt! Zo was er onder meer estafette, trefbal, gericht serveren en bean bag gooien. Uiteindelijk heeft team Niels verdiend gewonnen! Aan het eind was er nog even tijd voor een wedstrijdje, en tussendoor was er natuurlijk ook wat drinken en een zakje chips. Een kleine sfeerimpressie:

Daarna was het tijd aan de senioren. Zij konden lekker in de zon even een wedstrijdje spelen:

We trainen weer binnen, tot 30 juni

We zijn het seizoen in de zaal gestart en maken het seizoen in de zaal weer af. Omdat we veel trainingen gemist hebben door de lockdown gaan we iets langer door dan gebruikelijk. Woensdag 30 juni is de laatste training.

Ledenwerfactie: juni gratis meetrainen

Nu we weer mogen sporten, nodigen we ook alle niet-leden uit om bij ons te komen volleyballen. Zij kunnen de hele maand juni gratis en vrijblijvend meedoen! Ken je iemand die eens wil kijken of volleybal wat voor hem of haar is? Nodig hem/haar dan gerust uit!

Het enige wat diegene hoeft te doen is zich even aanmelden via de website of via smashandblocktc@gmail.com. Dan kijkt de TC wat het meest geschikte team is om mee te trainen. De actie geldt zowel voor jeugd als senioren.

Jeugd sponsor actie van de Poiesz levert € 1.102 op

Van 15 februari tot 11 april deed onze club mee met de Jeugd sponsor actie van de Poiesz. Ondanks dat het programma was aangepast hebben een flinke cheque in ontvangst mogen nemen. Op de cheque stond het mooie bedrag van € 1.102. Daar zijn we superblij mee. Bedankt voor het vullen van de kokers met sponsormunten! 

Lotte winnaar van de Poiesz fotowedstrijd

Omdat de Poiesz-actie ook dit jaar anders ging hebben we toch geprobeerd er iets leuks van te maken. Er is een fotowedstrijd georganiseerd onder de leden. Wie maakt de leukste, origineelste of grappigste foto rondom de Poiesz-actie? We hebben verschillende inzendingen binnen gekregen die zijn gepubliceerd op onze site. Lotte van CMV 3 kwam als winnaar uit de bus en heeft als prijs een cadeaubon van de Action in ontvangst genomen. Ook de andere inzendingen werden beloond met een heerlijk doosje Favorites.

Ballen en shirts Smash and Block te koop

De afgelopen jaren heeft Smash and Block veel geïnvesteerd in nieuwe ballen en shirts. Daarbij zijn de oude ballen en shirts eerst nog even bewaard. Nu we weer naar binnen kunnen, is Geert Huizinga als materiaalbeheerder meteen aan de slag gegaan om de kasten op te ruimen. Er is besloten om de oudere ballen en de (soms nog bijna nieuwe) shirts voor een zacht prijsje onder de leden te verdelen. Je kunt daardoor nu voor € 2 een bal kopen en/of voor € 5 een shirt.

Heb je interesse in een bal of Smash and Block-shirt? Woensdag hangt er een lijst waarop je je naam en evt. shirtmaat kunt invullen. Geert zorgt voor de verdeling. Op is op!

Voorlopige teamindeling seizoen 2021/2022

Met de terugloop van het aantal coronabesmettingen hopen we volgend seizoen weer volledig binnen te kunnen volleyballen en competitie te kunnen spelen. Uit de enquête blijkt dat de meesten van jullie ook komend seizoen bij Smash and Block blijven volleyballen. De TC is druk bezig om de laatste hand te leggen aan de voorlopige teamindeling. Hierover ontvangen jullie binnenkort bericht.

Mocht je onverhoopt komend seizoen niet meer bij Smash and Block willen volleyballen, dan kun je je tot en met 30 juni afmelden bij ledenadministratie@smashandblock.nl.

Inventarisatie nieuwe shirts

Cosun Beet Company (Suikerunie) had aan het begin van het seizoen al aangegeven ons te willen sponsoren met shirts met hun nieuwe naam en logo erop. Bij de meeste teams is er toen al een passessie geweest, waarbij je je maat kon doorgeven.

Omdat we dit seizoen vrijwel geen competitie meer gespeeld hebben, is in overleg met Cosun besloten dat we de nieuwe shirts aan het begin van seizoen 2021/2022 aanschaffen. Omdat met name de jeugd nogal snel uit een maat groeit, zal bij de eerste jeugdtraining(en) van het nieuwe seizoen weer even opnieuw gekeken worden welke maat het beste past.

Fijne vakantie gewenst en tot 25 augustus!

We wensen jullie alvast een hele fijne vakantie en hopen iedereen op 25 augustus weer te zien voor de start van het nieuwe seizoen.