Nieuwsbrief juni 2022

Cheque t.w.v. € 1121,- in ontvangst genomen

De Poiesz-jeugdsponsor-actie is afgelopen. En de club heeft een mooie cheque t.w.v. € 1121,- in ontvangst genomen. Met dit bedrag kunnen we leuke activiteiten organiseren voor de jeugd. Zoals de afsluiting van het seizoen bij Binn’npret inclusief patat en snack, Sinterklaascadeautjes, bingo e.d. We hopen dat we volgend jaar weer mee mogen doen en dat we dan als vanouds in de Poiesz kunnen staan om onze club te promoten. De gebruikelijke afsluiting met een ontzettend groot Poieszfeest waar je de cheque op moet komen halen met een paar jeugdleden wordt dan waarschijnlijk ook weer georganiseerd.

Jubileumfeest – 60 jaar Smash and Block – vrijdag 10 juni

Zoals je in de vorige nieuwsbrief en op de flyers in de sporthal hebt kunnen lezen. Ons jubileumfeest is op vrijdag 10 juni. Heb je je nog niet opgegeven? Doe dat dan voor 2 juni via activiteitencommissie@smashandblock.nl.

Opgave is noodzakelijk in verband met de catering. Het is de bedoeling dat we gezamenlijk gaan eten tussen 18.30 uur en 20.00 uur. De jeugd (CMV en meisjes A/B) zijn al eerder aanwezig in verband met de bingo die voor ze wordt georganiseerd. Om 18.30 uur sluiten de seniorenteams aan. Nadat het buffet gesloten is kunnen we met de voetjes van de vloer. Een DJ zal de muziek inclusief karaoke show verzorgen.

Hebben jullie al geoefend voor het jubileumfeest?

Op 11 mei hebben Judith en Yvonne bij alle seniorenteams en meisjes A/B een grote microfoon gebracht met daaraan een opdracht. Het is natuurlijk geen karaoke show zonder jullie bijdrage. We verwachten dat elk team een liedje zingt. En natuurlijk mag je ook met meerdere acts meedoen. Van Bacardi Lemon tot de Rolling Stones alles kan en mag zolang het maar swingt. Audrey en Judith hebben afgelopen woensdag de ingevulde formulieren weer opgehaald. We zijn erg benieuwd naar jullie bijdrage.

Lustrumtoernooi op 14, 15 en 18 juni

Het lijkt wel een feestmaand bij Smash and Block. Op dinsdag 14 juni en woensdag 15 juni zijn de voorrondes van het lustrumtoernooi. Je speelt dus op dinsdagavond of op woensdagavond. Kom je door de voorrondes dan speel je op zaterdag 18 juni de grand finale. Iedereen mag meedoen. Je kunt je dus met je eigen volleybalteam opgeven maar ook deelnemen met een vriendenteam, burenteam of met een groepje collega’s. Ook als je geen (volledig) team hebt, maar toch mee wilt doen, kun je je opgeven. Wij zorgen dan dat er een team van gemaakt wordt.
Wil je meedoen? Geef je dan voor 7 juni op via lustrumtoernooi@smashandblock.nl.

Seizoen afsluiting bij Binn’npret op woensdag 22 juni

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk kunnen we het seizoen weer op een gezellige manier afsluiten bij Binn`npret. Ook hiervoor moet je je opgeven. Dit is van belang voor de catering bij de jeugd en de teamindeling bij de senioren. Geef je voor 15 juni op via activiteitencommissie@smashandblock.nl.

Smash and Block heeft verschillende wervingsactie ondernomen

Vanuit de ledenwerfcommissie zijn er op verschillende plekken in Hoogkerk en omstreken posters opgehangen om leden te werven. Daarnaast hopen we dat het lustrumtoernooi ervoor zorgt dat mensen enthousiast worden en (weer) willen gaan volleyballen. Recreanten dames 1 ging nog een stapje verder en is bij verschillende dames die in het verleden bij Smash and Block gevolleybald hebben langs gegaan. Met een goodiebag gevuld met energiebar, hot-cold-compress, maskertje, lekkere spons en natuurlijk een uitnodiging voor 3 gratis open trainingen zijn Judith en Yvonne langs de deuren gegaan. De reacties aan de deur waren in ieder geval erg leuk. Nu hopen dat we een aantal dames mogen verwelkomen bij de open trainingen op 25 mei, 1 juni en 8 juni.  

Jun Pegels nieuwe trainer H1/D2

Na een paar proeftrainingen heeft Jun aangegeven vanaf nu de trainingen te willen verzorgen bij zowel heren 1 als dames 2. Dat is natuurlijk super! Jun heeft zelf op 2e-divisie niveau gespeeld en bij verschillende verenigingen training gegeven. De eerste reacties uit de teams zijn in ieder geval enthousiast!

Sponsor Cosun Beet Company in het zonnetje

Afgelopen seizoen heeft Cosun Beet Company alle vier wedstrijdteams van nieuwe shirts voorzien. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Vanwege corona moest het bedankmoment even worden uitgesteld, maar afgelopen zaterdag was het zo ver.

Daarbij ontstond het idee om Martin Jansen (plant controller bij Cosun Beet Company Hoogkerk) de nieuwe shirts te laten zien tijdens een thuisspeeldag, zodat hij de teams ook meteen kon zien spelen. Die uitnodiging werd enthousiast ontvangen door Martin, die graag eens wilde komen kijken bij onze vereniging.

Tussen de wedstrijden door was het tijd voor een officieel bedankmoment. Daarbij overhandigde Leon (voorzitter) namens Smash and Block een ingelijst wedstrijdshirt met alle teamfoto’s. Martin kon dit erg waarderen en de lijst krijgt een speciaal plekje op zijn kamer. Namens Smash and Block nogmaals bedankt Cosun Beet Company!

Groepsfoto met heren 1, dames 2 en meisjes B

Laatste training 8 juni, afmelden voor 1 juli, nieuw seizoen vanaf 31 augustus

De laatste training van dit seizoen is op woensdag 8 juni. Maar niet getreurd: op woensdag 15 juni is dus nog het lustrumtoernooi en op woensdag 22 juni de seizoensafsluiting!

Het nieuwe seizoen start in de week na de schoolvakanties, op 31 augustus.

Wil je volgend seizoen ook lid blijven? Dan hoef je niks te doen. Wil je je afmelden voor komend seizoen? Dat zouden we heel jammer vinden, maar kan natuurlijk ook. Stuur dan vóór 1 juli een mail naar ledenadministratie@smashandblock.nl, zodat wij je op tijd kunnen afmelden bij de Nevobo. Meld je je na 1 juli af, dan ben je het seizoen erna nog contributie en Nevobo-gelden verschuldigd.