Nieuwsbrief Smash and Block maart 2018

Vacatures bestuur
We zijn op zoek naar sponsors
Trainers
Nieuwe penningmeester
Samenvatting spoedvergadering 9 januari 2018
Uitnodiging ALV 26 maart 2018
Sponsor Smash and Block met je online aankopen

Vacatures bestuur

Op dit moment staat de vacature voor bestuurslid jeugd nog open.
Heb je interesse of wil je meer weten over wat de functies precies inhoudt, benader dan de huidige bestuursleden of laat het weten aan het bestuur via: voorzitter@smashandblock.nl.

We zijn op zoek naar sponsors
Als bestuur zijn we al hard op zoek naar nieuwe sponsors. We proberen om verschillende sponsors binnen te halen zodat alle teams een nieuw shirt hebben met een sponsor erop. Weten jullie nog sponsors of kunnen jullie als team een sponsor regelen? Laat het ons weten, zodat we dat bedrijf een brief kunnen sturen met wat we nodig hebben voor geldbedrag. Daarnaast komt het logo van het bedrijf op onze website, een extra stukje reclame.

Trainers
We zijn met spoed op zoek naar nieuwe trainers voor de jeugd, heren 1 en dames 3. Bij de jeugd stoppen Demi en Anouk met training geven omdat ze voor stage naar het buitenland gaan. We gaan ze missen en ze hebben het super gedaan! Maar we hebben wel nieuwe trainers nodig. Het zou zonde zijn dat er jeugdteams moeten stoppen omdat er geen trainers zijn. We zullen ook buiten de vereniging naar mensen werven. Heb je interesse om de jeugd tot sterspelers te maken? Stuur ons als bestuur dan een mailtje.

Nieuwe penningmeester
Na het vertrek van Laura als penningmeester heeft Louise deze functie tijdelijk overgenomen. We kunnen nu met blijdschap mededelen dat we een nieuwe penningmeester hebben: Gerard van der Laan! Hij stelt zich in deze nieuwsbrief aan jullie voor.

Even voorstellen:
Ik ben Gerard van der Laan, 50 jaar jong, gehuwd en vader van een zoon en een dochter, geboren in Groningen maar al jaren woonachtig in Hoogkerk.


De link met Smash and Block ligt bij Sharon, speelster in MB1. Na de spoedvergadering vertelde zij mij dat jullie o.a. een penningmeester zochten. Na enig nadenken heb ik besloten met Ruth (voorzitter) en Louise (penningmeester) een gesprek aan te gaan om te kijken of er een klik was. Nou, die was er wel! Louise zal mij de in en outs helemaal bijbrengen en daarna zal ik het snel gaan overnemen van haar.

Een kleine achtergrond van mijzelf:
Na het afronden van mijn schoolopleiding op de Vinkenborgh ben ik door toeval aan het werk gegaan in de beveiliging (mijn opleiding was toen voor op het kantoor). Hier heb ik meer dan 25 jaar gewerkt in de drie noordelijke provincies met soms een uitstapje elders in Nederland.

In 2017 heb ik besloten met het werk in de beveiliging te stoppen en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ga, na het voltooien van mijn opleiding, aan de slag als rijinstructeur.

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen en ik heb ook enige jaren als trainer gewerkt bij Loopgroep Hoogkerk. Uiteraard kijk ik graag naar diverse soorten sport (behalve voetbal, sorry!).

Ik kijk uit naar een goede samenwerking met de overige bestuursleden van Smash and Block en zal jullie zeker wel een keer ontmoeten in de sporthal.

Samenvatting spoedvergadering 9 januari 2018
Op dinsdag 9 januari hadden we als bestuur besloten dat er een spoedvergadering moest komen. Op deze avond hebben we een aantal dingen besproken, waaronder de functies binnen het bestuur. De functie van secretaris hebben we voor dit seizoen kunnen verdelen onder 2 mensen. Anouk Plas gaat de mail bijhouden en de nieuwsbrief versturen. En Karina Dijkstra neemt het notuleren op zich. Super dat jullie dit willen doen!

Een aantal dames van recreanten 1 hadden aangeven dat ze voor dit seizoen wel de activiteitencommissie wilden doen. Ontzettend leuk dat jullie dit willen doen.

Naast deze leuke nieuwtjes hadden wij helaas ook een minder leuke mededeling. De account van de voorzitter is gehackt waardoor er een groot geldbedrag is aangevraagd bij de penningmeester. Er is onderling mailcontact geweest en uiteindelijk is het geld overgemaakt naar een onbekende rekening. Als bestuur hebben wij direct aangifte gedaan bij de politie.

Op dit moment zijn wij nog steeds bezig om uit te zoeken wat we kunnen doen om dit geldbedrag terug te krijgen. Wij doen bij verschillende instanties onderzoek en proberen vaak contact te zoeken met de politie over de voortgang van het onderzoek. Wij houden jullie op de hoogte.

Uitnodiging ALV 26 maart 2018
Ook dit jaar zal er weer een algemene leden vergadering komen. Deze zal plaatsvinden op maandag 26 maart om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur, koffie en thee met iets lekkers zijn voor jullie klaar staan. Binnenkort ontvangen jullie de agenda etc.

Op onze website is vanaf nu een banner van Sponsorkliks geplaatst die je rechtstreeks naar de site leidt.