Nieuwsbrief maart 2021

Geef je op voor de Smash and Lockdown Quiz

Op 13 maart organiseert de activiteitencommissie de Smash and Lockdown Quiz. Om 14.30 starten we met een reuzegezellige, spetterende online bingo voor onze CMV teams en meisjes C. Om 16.00 uur start de online quiz voor onze seniorenteams en meisjes A. Wil je meedoen? Geef je dan vóór 6 maart op via activiteitencommissie@smashandblock.nl


Op 22 maart online Algemene Leden Vergadering

Heb je het al in je agenda gezet? Op maandag 22 maart vindt de ALV plaats. Net als afgelopen jaar is de ALV online. De stukken voor de ALV ontvangen jullie begin volgende week.

In maart innen we geen contributie

We kunnen al een tijdje niet trainen en daar balen we natuurlijk allemaal verschrikkelijk van. Tijdens de ALV zal het bestuur verschillende compensatievoorstellen aan jullie voorleggen. Omdat we al maanden niet kunnen trainen heeft het bestuur besloten om vooralsnog in maart geen contributie te innen.

De Poiesz Jeugd Sponsoractie is gestart. Tijd voor een tussenstand!

Elke week kun je de jeugdsponsoraanbiedingen vinden op onze site. Door het kopen van de spaarsprinter of één van de andere producten met extra sponsormunten steun je de club. Op het moment van maken van de nieuwsbrief staat de teller op 3385 munten. Dat is natuurlijk een hele mooie score maar daar kan nog meer bij! Dus doe je boodschappen bij de Poiesz en steun de club.

Eerste inzending fotowedstrijd Poiesz is binnen

Lotte Veenhuizen heeft als eerste een foto ingestuurd voor de fotowedstrijd rondom de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Wie volgt? Je hoeft geen jeugdlid te zijn om mee te doen dus iedereen kan deelnemen. Stuur jouw mooiste, leukste of gekste foto rondom de Poiesz-actie naar website@smashandblock.nl en win een leuke prijs.