Nieuwsbrief november 2019

Tussenstand Grote Clubactie

Dit jaar hebben we als doel gesteld dat we 500 euro willen ophalen met de verkoop van Grote Clubactie loten. Met het geld willen we leuke activiteiten blijven organiseren voor de club. En dit doel hebben we gehaald.

Van elk verkocht lot gaat € 2,40 rechtstreeks naar de club. We moesten dus 208 loten verkopen om ons doel te halen. En de teller staat op 278 loten!

Veel loten zijn door onze jeugdleden verkocht. Dertien meiden uit onze jeugdteams hebben samen 192 loten verkocht. Hiervoor hadden ze natuurlijk wel een bedankje van de club verdiend. Op woensdag 13 november hebben ze een presentjes in ontvangst genomen. Twee meiden hadden zelfs meer dan 35 loten verkocht. Zij zijn extra in het zonnetje gezet.

Super gedaan meiden!

Je kunt hier online nog loten kopen t/m 2 december.

Vooraankondiging AVG (privacy)

Als je de foto van onze Grote Clubactie verkoopsters ziet, kun je denken dat de foto wel heel slecht genomen is. Je ziet de gezichten van de kinderen namelijk niet. Dit heeft allemaal te maken met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Wij mogen zonder toestemming van de ouders/verzorgers geen foto’s van de kinderen plaatsen in nieuwsbrieven, op onze website of onze Facebookpagina/Instagram.

Maar we doen de laatste tijd zoveel leuke dingen die we graag met de leden en ouders/verzorgers van de kinderen willen delen. We zijn daarom bezig met het opstellen van een toestemmingsbrief waarin we de ouders vragen of we foto’s mogen publiceren onderverdeeld in verschillende categorieën. De brief zal binnenkort tijdens de training aan de jeugdleden worden meegegeven.

Woldringh Optiek nieuwe sponsor Heren 1

Woldringh Optiek heeft de nieuwe trainingspakken van Heren 1 gesponsord! Dat is natuurlijk super!

Bij Woldringh Optiek kun je terecht voor een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebrillen, en ook voor oogmetingen of optometrie. Professionele zorg voor uw ogen dus! Woldringh Optiek heeft vestigingen in de Herestraat, aan de Verlengde Hereweg en in Bedum.

Wil je meer weten? Kom dan langs in één van de vestigingen of kijk op woldringh.nl.

November Volleybalmaand!

Misschien heb je de flyers al gezien? In samenwerking met NeVoBo organiseert B-slim de ‘November Volleybalmaand’ om volleybal onder de jeugd te promoten. Dit houdt in dat veel leerlingen uit de groepen 5 & 6 van het basisonderwijs verschillende volleybalactiviteiten kunnen bijwonen, waaronder een clinic van de NeVoBo.  Verder is er aandacht voor volleybal bij verschillende instuiven en mogen leerlingen gratis meetrainen met DES, Lycurgus en natuurlijk met Smash and Block op woensdag van 17.00 – 18.15 uur. Ook mogen de leerlingen gratis naar een topwedstrijd van Lycurgus. 

Al met al een hoop leuke volleybalactiviteiten voor groep 5 & 6. Hopelijk kan Smash and Block door deze extra belangstelling binnenkort een aantal nieuwe jeugdleden verwelkomen!! 

Als afsluiting van de ‘November Volleybalmaand’ wordt er op woensdagmiddag 11 december a.s. een stadsbreed toernooi georganiseerd, waar de leerlingen zich voor kunnen aanmelden. Hier zijn ook nog vrijwilligers voor nodig. Lijkt het je leuk om te tellen of als spelbegeleider te helpen, mail dan naar jeugdcommissie@smashandblock.nl.

CMV-thuisspeeldag – zaterdag 14 december

Zaterdag 14 december spelen onze CMV teams van 9.00 uur tot 12.00 uur wedstrijden in Hoogkerk. De organisatie ligt in handen van Smash and Block en is al in volle gang. We zijn nog op zoek naar een aantal scheidsrechters. De instructies en spelregels liggen voor je klaar bij de velden. Wil je een handje helpen geef dat dan door aan de jeugdtrainsters of Yvonne Huizinga (bestuurslidjeugd@smashandblock.nl).

Het is in ieder geval het ideale moment om onze jeugd een keer te zien spelen en aan te moedigen. Jij komt toch ook?

Voor de jeugd hebben we nog een leuke verrassing de 14e!

Nieuwjaarsactiviteit – zaterdag 11 januari

Vorig jaar hebben we een nieuwjaarsborrel gehad in combinatie met een pubquiz. Dit jaar wordt er een nieuwjaarsborrel/bingo georganiseerd. We hopen dat we er net als de vorige keer een gezellige avond van kunnen maken. Zet het dus alvast in je agenda!

Contributie

De facturen voor de contributie zijn onlangs verstuurd. Het is fijn dat velen van jullie gehoor hebben gegeven aan het verzoek om met automatische incasso te betalen. Dat maakt het voor onze penningmeester Gerard een stuk makkelijker!

Op de ALV is gevraagd om uit te zoeken of recreanten die geen wedstrijden spelen ook NeVoBo-lid moeten blijven. Na afstemming met de NeVoBo en de gemeente blijkt dit nu niet nodig. We gaan daarom de recreanten afmelden bij de NeVoBo, zodat je vanaf volgend seizoen € 12,50 per lid per jaar bespaart. Ben je nog ergens coach of wil je toch lid blijven van de NeVoBo? Dat kan! Stuur dan een mail naar secretaris@smashandblock.nl.

NeVoBo-leden krijgen overigens ledenkorting bij partners zoals Volleybaldirect.nl. Wil je hier meer over weten, kijk dan op de NeVoBo-website.