Nieuwsbrief november 2020

Alternatieve ALV op 26 oktober 2020

Op 26 oktober 2020 heeft de jaarlijkse ALV plaatsgevonden. Deze keer was de ALV online, via Zoom. Door corona was het anders dan we gewend zijn natuurlijk, maar fijn dat de vergadering op deze manier toch door kon gaan! Met 16 deelnemers was het scherm mooi vol en dames recreanten 2 en ook heren 1 waren goed vertegenwoordigd!

We hebben in een filmpje een compilatie laten zien van alles wat we het afgelopen seizoen als bestuur hebben gedaan. Dit filmpje kun je hier terugkijken:

De notulen van de vergadering heb je zojuist per mail ontvangen.

Breng nu je stem uit via het online stemformulier!

Om te zorgen dat iedereen zijn stem uit kan brengen, stemmen we dit jaar met een online stemformulier. Het formulier vind je als bijlage in de mail van zojuist.

Je hebt tot 15 november de mogelijkheid om het online stemformulier in te vullen.
De stemmen worden dan geteld, en we informeren jullie over de uitkomsten.

Update rondom corona

In de persconferentie van afgelopen week is aangekondigd dat de coronaregels bij sporten verder aangescherpt worden. Binnen Smash and Block blijft de jeugd “gewoon” trainen, en senioren voorlopig niet. Verder zijn er voorlopig geen wedstrijden.
Het meest recente coronaprotocol vind je op de website.

Saskia Niewold nieuwe trainer CMV 5

Dit seizoen zijn we begonnen met twee tijdelijke trainers bij de CMV teams. Eline heeft tot oktober training gegeven aan CMV 5. We zijn blij dat we kunnen melden dat Saskia Niewold (dames 1) heeft aangegeven het van haar over te willen nemen.

Eline bedankt voor je inzet bij CMV 5 en we blijven je natuurlijk zien als trainster van meisjes C. En voor Saskia: heel veel plezier bij CMV 5.

Trainer gezocht voor CMV 3 en recreanten D1

Op dit moment is Yvonne Huizinga de trainster van CMV 3. Ook zij heeft aangegeven dit tijdelijk te willen doen. We zoeken dus nog steeds een trainer voor CMV 3. De training is op woensdag tussen 17.00 uur en 18.15 uur en de leeftijdscategorie is 7 tot 9 jaar.

We zoeken daarnaast nog een trainer voor recreanten dames 1. Zij trainen op 1e /2e klasse niveau op woensdag van 20.30 uur tot 22.00 uur.

Lijkt het je leuk om training te geven of ken je iemand die wellicht training wil geven mail dan naar: bestuurslidjeugd@smashandblock.nl. Voor het geven van de training ontvang je een bedrage van € 9 per uur.

Trainingsoefeningen via VolleybalXL

Bij de jeugd zijn veel nieuwe trainers begonnen. Om ze te helpen bij het geven van een gevarieerde training heeft de club een abonnement afgesloten bij VolleybalXL. Via deze site kun je oefeningen vinden, en ook complete trainingen op verschillende niveaus inclusief instructievideo’s. Het is een hele handige tool die graag door de trainers geraadpleegd wordt.

Lijkt het je dus leuk om training te geven maar vind je het lastig om goede oefeningen te bedenken. Via de club kun je gratis gebruik maken van deze tool.

Online activiteit

De activiteitencommissie is druk bezig om binnenkort een online activiteit te organiseren. Binnenkort meer hierover!

Grote Clubactie 2020

De ingevulde boekjes zijn bijna allemaal weer in het bezit van Yvonne. Het invullen op de site kan beginnen. In tegenstelling tot andere jaren zien we dat al veel leden online loten hebben aangeschaft. Dat is natuurlijk super handig. Dit is volledig coronaproof en scheelt het nodig invoerwerk.

Wie uiteindelijk de beste verkoper is van de jeugd moet nog blijken. Daarover lezen jullie meer in de volgende nieuwsbrief. Heb je nog een boekje in je bezit met verkochte loten? Laat het dan zo snel mogelijk weten via bestuurslidjeugd@smashandblock.nl. We kunnen de loten nog tot uiterlijk 24 november invoeren.