Nieuwsbrief oktober 2019

Extra ALV juni 2019

Op de extra ALV van 19 juni 2019 zijn onder meer de volgende belangrijke besluiten genomen:

  • Contributie: de contributie voor seizoen 2019-2020 is vastgesteld op de NeVoBo-kosten plus:
    • Senioren € 18 per maand
    • Meisjes A1 € 15,50 per maand
    • Overige jeugdleden € 13 per maand

De contributie van meisjes A1 is hoger dan de andere jeugd omdat zij 2x per week trainen. Vanaf volgend jaar betaalt een jeugdteam dat 2x traint dezelfde maandcontributie als de senioren.

  • Bestuursbenoemingen: Leon Boerboom (heren 1) is benoemd als voorzitter en volgt daarbij Ruth van Goor op. Wij bedanken Ruth voor haar inzet van de afgelopen jaren!
    Yvonne Huizinga en Audrey Mennens (recreanten dames 1) vullen samen de functie van bestuurslid jeugd in.

Wil je weten wat er nog meer besproken en besloten is? Lees dan de meegestuurde notulen.

Sportfestival

Op 7 september was het eerste Hoogkerkse Sportfestival, georganiseerd door Smash and Block samen met een groot aantal andere Hoogkerkse verenigingen. Bij het beachvolleybalveld was het gezellig druk en we zagen ook een aardig aantal leden bij onze kraam, waarvan er best een aantal ondertussen nieuwe sportkleding uitzochten. ’s Avonds was er nog een gezellig feest tot in de late uurtjes. Al met al wat een gezellige en geslaagde dag en bedankt voor jullie inzet allemaal!

De afgelopen weken werden er de nodige tekeningen ingeleverd op de training en zijn de prijsjes voor de mooiste tekeningen uitgedeeld.

Voor alles is een eerste keer, dus we zullen het Sportfestival zeker gaan evalueren met de andere verenigingen om te kijken waar het volgend jaar nog beter kan. Heb je suggesties? Mail ze dan naar activiteitencommissie@smashandblock.nl

Voortgang nieuwe shirts

Suiker Unie heeft aangegeven Smash and Block voor drie jaar te willen sponsoren. Met dit sponsorgeld worden nieuwe shirts voor de heren en jeugd gekocht. Vorig seizoen heeft dames 1 al nieuwe shirts gekregen dankzij sponsor PHETech. De kledingcommissie heeft inmiddels de shirts en bedrukking uitgezocht met een mooie bijpassende tas om de shirts in mee te nemen. De shirts zijn deze week besteld!

Herkenbaarheid jeugdtrainers

Bij de seizoensafsluiting 2018-2019 was het al aangekondigd, maar nu zijn ze er ook: de Smash and Block-vesten voor de jeugdtrainers als dank voor de jarenlange hulp.

Extra training meisjes A

Vanaf 30 september traint meisjes A iedere maandag van 20.00 tot 21.30 in de gymzaal van Sporthal Hoogkerk.

Grote Clubactie

Smash and Block doet ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie!

Hoe werkt de Grote Clubactie?
Je kunt voor € 3 per stuk een lot kopen en daarbij leuke prijzen winnen. Wat dacht je van
€ 100.000 of een nieuwe Volkswagen Up! Of liever toch een nieuwe fiets of een burger/pizzacruise? Van elk verkocht lot komt € 2,40 in de clubkas van Smash and Block. Daar kunnen we als vereniging weer leuke dingen voor jou voor organiseren.

Waar sparen we voor?
Naast het sporten is Smash and Block ook gewoon een gezellige vereniging. We willen graag € 500 ophalen om leuke activiteiten voor jullie te blijven organiseren.

We gaan ervan uit dat je minimaal 2 loten koopt of verkoopt, zodat we deze leuke activiteiten zoals de seizoensafsluiting voor jou gratis kunnen blijven organiseren. Zo maken we volleybal nog leuker!

Wie wordt de beste verkoper?
Verkoop zoveel mogelijk lootjes aan je familie, buren, kennissen en vrienden. Ben jij de beste verkoper van Smash and Block? Dan win je een leuke prijs!
Verkoop je meer dan 20 loten? Dan ontvang je sowieso een voucher en maak je kans op grote prijzen die door de Grote Clubactie worden verloot.
Doe dus mee en zet je in voor de club!

We zien al veel enthousiaste jeugdleden met boekjes langs de deur gaan en er zijn zelfs al jeugdleden die om een tweede boekje hebben gevraagd. Super!

Je kunt ook online loten (ver)kopen. Stuur je familie, buren, vrienden en kennissen een mail of Whatsapp en vraag ze om een lot te kopen op jouw eigen site. Ieder lid heeft een mail ontvangen met een persoonlijke pagina, waarvan je de link kunt doorsturen. Zo tellen ook deze loten mee als door jou verkochte loten!

Uiterlijk 16 oktober inleveren
De ingevulde boekjes lever je in bij je trainer. Zorg ervoor dat je, je boekje uiterlijk 16 oktober bij je trainer hebt ingeleverd.

Van de penningmeester

Contributie eerste helft 2019-2020
In november zal de contributie voor de eerste helft van het seizoen worden geïnd. Jullie ontvangen hiervoor per e-mail een factuur.

We willen er straks naartoe dat de contributie maandelijks of per kwartaal wordt geïnd. Dan wordt er per keer een kleiner bedrag afgeschreven. Op dit moment is dat nog niet eenvoudig, omdat er veel leden zijn die hun factuur handmatig overmaken. Dat kost relatief veel verwerkingstijd van onze kant, maar het kost jou ook tijd om de betaling klaar te zetten.

We willen daarom graag dat zo veel mogelijk leden hun contributie met automatische incasso gaan betalen. Wil je ons helpen en dit meteen regelen? Vul dan dit formulier in en mail het naar ledenadministratie@smashandblock.nl.
Meerdere leden in de familie? Vul dan per lid een formulier in.
Als je twijfelt of je al eens zo’n formulier hebt ingevuld, stuur het dan gerust nog eens op.

Van de ledenadministratie

We krijgen regelmatig de vraag hoe je je als nieuw lid kunt aanmelden en hoe/wanneer je je kunt afmelden.

Aanmelden
Nieuwe spelers of meetrainers mogen 3 keer gratis meetrainen en kunnen op basis daarvan besluiten of ze lid worden. Word je lid? Leuk! Vul dan het aanmeldingsformulier in en mail het naar ledenadministratie@smashandblock.nl
Je wordt voor minimaal één seizoen lid totdat je je afmeldt.

Afmelden
Afmelden moet vóór 1 juli en kan alleen per mail naar ledenadministratie@smashandblock.nl. Je krijgt een bevestiging van je afmelding. Het afmelden vóór 1 juli geeft ons de mogelijkheid om jou op tijd bij de NeVoBo af te melden. Meld je je na 1 juli af, dan blijf je het seizoen erna lid en blijf je contributie verschuldigd.
Bij bijzondere situaties – zoals een langdurige blessure – kun je contact opnemen met de ledenadministratie.

Kascontrole afgerond

De kascontrole over 2018 moest nog worden afgerond. Deze is inmiddels afgerond, waarmee er décharge over 2018 is verleend aan het bestuur.

Zaalhuur Oranje Nassau

Jullie hebben het misschien al gemerkt, maar we hebben een huurder gevonden voor het veld dat van 21.00 tot 22.30 nog vrij was. Om en om spelen er twee damesteams van Oranje Nassau.