Nieuwsbrief oktober 2022

Tussenstand Grote Clubactie

De Grote Clubactie is alweer even onderweg. We willen graag € 750,- ophalen zodat we leuke activiteiten kunnen organiseren voor de club. Denk aan een lustrumtoernooi, de seizoenafsluiting, ouder-kind toernooi, Sinterklaas-volleybal of een nieuwjaarsborrel. Met de online verkochte loten hebben we inmiddels al bijna ons doel bereikt! Nog een kleine eindsprint en dan zijn we er!

Een lot kost € 3,- en per lot gaat er 80% rechtstreeks naar de club. Dus elk lot dat we verkopen levert € 2,40 op voor de clubkas! Help jij ook mee? Scan dan de QR-code (of klik hier) zodat je automatisch op de verkooppagina van Smash and Block terecht komt.

Speciale actie voor onze jeugdleden

Voorgaande jaren is gebleken dat we topverkopers onder onze jeugdleden hebben zitten. Elk jeugdlid heeft een verkoopboekje gekregen met een unieke QR-code. Daarmee kunnen familieleden, vrienden, kennissen en buren op hun persoonlijke verkooppagina terecht komen. Op hun persoonlijke pagina kunnen ze de lotenmeter bekijken en verschillende badges verdienen. Elk jeugdlid die minimaal 5 loten heeft verkocht ontvangt een leuk presentje van de club. En natuurlijk worden de 3 beste verkopers extra in het zonnetje gezet. We zijn benieuwd wie dit jaar onze topverkopers zullen zijn!

Daarnaast heeft de Grote Clubactie ook allerlei winacties omdat het de 50ste editie is. Zo krijg je altijd een gratis bal als je 40 loten hebt verkocht! Een aantal leden zijn al goed op weg om dit te halen! Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld een Playstation of een fiets winnen! Kijk op clubactie.nl/winacties wat er nog meer te winnen valt.

We hopen dat ieder clublid 2 à 3 loten aanschaft om ons doel van € 750,- voor de clubkas te realiseren. Doe dus mee! En zet je in voor de club. Alvast bedankt!

Boekjes op 26 oktober inleveren bij de training

De papieren boekjes worden op woensdag 26 oktober opgehaald op de training. Zorg dus dat je die komende woensdag meeneemt!

Wil je nou toch nog voor die gratis bal gaan door 40 loten te verkopen? De digitale verkoop loopt nog door tot en met 21 november.

Lustrumtoernooi 2 november gaat door. Laatste kans om je op te geven!

Op 2 november staat het lustrumtoernooi gepland. Er zijn inmiddels genoeg aanmeldingen, dus het toernooi gaat door! Het begint om 18.30 uur en eindigt rond 22.00 uur. Daarna kun je in de kantine nog gezellig nazitten.

Heb jij je team nog niet opgegeven? Doe dat dan uiterlijk vrijdag 28 oktober via lustrumtoernooi@smashandblock.nl en dan kun je nog altijd meedoen!

Extra training meisjes B

Meisjes B heeft gevraagd of het mogelijk is om een extra training te organiseren op de maandagavond. Dat is super natuurlijk! We zijn bezig om dit te organiseren met de ouders, trainers en Sport050.

Een extra training zorgt voor extra zaalhuur en trainerskosten en leidt daardoor tot een aanpassing van de contributie. De contributie voor jeugdteams die 2x per week trainen is een paar jaar geleden door de Algemene Ledenvergadering vastgesteld op € 18 per maand. Dat is € 5 per maand extra.

Fotograaf gezocht voor teamfoto’s

Elk seizoen maken we nieuwe teamfoto’s voor op de website. Voor dit seizoen zijn we nog op zoek naar een fotograaf. Je hoeft echt geen professional te zijn, maar als je een beetje creatief bent kun je vast wat leuke foto’s maken!

Meestal is het genoeg als je hiervoor een keer langskomt op een trainingsavond (woensdagavond) en een keer op een thuisspeeldag (5 of 19 november).

Wil jij of willen jouw ouders hierbij helpen? Dat zou top zijn!
Meld je dan aan bij Leon (voorzitter@smashandblock.nl).

Update ledenwerfactiviteiten

De ledenwerfcommissie is de afgelopen tijd erg actief geweest met onder andere het organiseren van proeftrainingen, het aankomende lustrumtoernooi, het ophangen van flyers, en het afgeven van persoonlijke presentjes aan kennissen en oud-leden. Daarnaast groeit ook het aantal jeugdleden sterk. Dit heeft tot nu toe al geleid tot zo’n 15 nieuwe leden! De teams zijn daardoor nu goed bezet. Voor de CMV-jeugd zijn de teams inmiddels zo groot dat er vanaf de tweede seizoenshelft waarschijnlijk extra wedstrijdteams zullen worden aangemeld.

Nieuwe shirts

Door de toename van het aantal leden zijn er met name voor dames 2 en de jeugdteams extra shirts nodig. Deze zijn inmiddels besteld door de kledingcommissie.

Contributie trainingen

Vanaf september tot en met juni wordt aan het eind van elke maand de contributie afgeschreven voor de trainingen. Voor de senioren en straks meisjes B is dit € 18 per maand. De andere jeugdteams betalen € 13 per maand.
Als je langdurig geblesseerd bent, stuur dan een mail naar de penningmeester en dan krijg je 50% korting totdat je weer kunt volleyballen.

Contributie wedstrijden

In november worden voor de wedstrijdteams het lidmaatschapsgeld van de Nevobo (€ 17,50) en het teamgeld voor de eerste seizoenshelft geïnd. Het teamgeld is afhankelijk van de klasse waarin je speelt en het aantal wedstrijdspelers.

Senioren/MB Teamgeld per seizoenshelftVoorbeeld: bij 10 spelers in jouw team betaal je
1e klasse (D1)€ 277,50€ 27,75
2e klasse (D2/H1/MB)€ 197,50€ 19,75
CMV Teamgeld per seizoenshelftVoorbeeld: bij 6 spelers in jouw team betaal je
CMV 4-5€ 67,50€ 11,25

Gratis volleyballen voor minima

Voor gezinnen met een laag inkomen is het mogelijk om gratis te volleyballen. Ouders van jeugdleden kunnen dit aanvragen via het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Volwassenen kunnen dit aanvragen bij het Volwassenenfonds.

Ben je lid van Smash and Block en kun je financiële ondersteuning gebruiken? Of ben je nog geen lid maar wil je dat wel worden? Als je voldoet aan de voorwaarden hieronder, dan helpt het fonds je met het betalen van de contributie. Zij vergoeden de contributie en sportkleding tot maximaal € 300. Omdat onze contributie veel lager is dan € 300, vergoeden ze dus alles en krijg je er ook nog gratis sportkleding bij!

Voorwaarde is dat je een Stadjerspas hebt of een inkomen op bijstandsniveau (maximaal 120% van de bijstandsnorm). Dat kan bijvoorbeeld zo zijn bij gezinnen met een uitkering, schulden, ZZP’ers, werkende armen, gescheiden ouders of andere redenen waarom de ouders sportlessen niet kunnen betalen. Voor volwassenen geldt daarnaast dat je geen student of scholier mag zijn. Bij de jeugd mag dit wel.

Voldoe je hieraan? Stuur dan een mail naar Paul Kelly (wijhoogkerk@wij.groningen.nl) of bel 050-3674566. Twijfel je of kom je er niet uit? Dan kun je Paul ook altijd een mail sturen en dan gaat hij je helpen.