Nieuwsbrief Smash and Block april 2015

Uitkomsten ALV
Poiezsactie
Sportplaatjesactie Albert Heijn Hoogkerk
Heel Smash&Block Bakt voor nieuwe shirts
Afmelden voor volgend seizoen

Uitkomsten ALV
23 maart 2015 heeft de ALV plaatsgevonden. De ingediende voorstellen zijn allen aangenomen. Hier volgen de belangrijkste uitkomsten:

Nieuwe jaarplanning en veranderingen in de contributie
Er is een nieuwe jaarplanning opgesteld in combinatie met het innen van de contributie. De details kun je lezen in het voorstel dat meegestuurd is met de stukken voor de ALV. Dit zijn de grootste veranderingen:
• Opzegdatum is 1 juli i.p.v. 1 juni.
• Spelers kunnen gratis meetrainen in de transferperiode en tot de eerstvolgende mogelijkheid om lid te worden, i.p.v. de regel dat je 4x gratis mee mag trainen.
• De contributie zal volgend seizoen iets worden verhoogd naar 16,50 euro voor senioren en 11,50 voor de jeugd.
• De contributie zal 2 maal per jaar geïnd worden i.p.v. 12 maal.
• Het entre-bedrag van 5 euro voor nieuwe leden komt te vervallen.
• Spelers kunnen per 1 september en 1 januari spelend-lid worden.

Teamacties
Naast de inkomsten uit de contributie, wil de vereniging graag geld inzamelen om extra activiteiten te bekostigen. Dit deden we al via de Grote Clubactie. Nu is in de ALV besloten om dit uit te breiden naar ‘Teamacties’. Teams zullen jaarlijks gevraagd worden acties te ondernemen om extra geld binnen te halen voor de vereniging. In 2015 zal het geld van de teamacties besteed worden aan nieuwe shirts. Hiervoor is het streef bedrag per team is 350 euro. De teams worden benaderd als de teamindeling voor 2015-2016 bekend is. Voor 27 mei willen we graag weten welke acties elk team wil ondernemen en hoeveel geld dit naar verwachting oplevert. Dit kan door middel van de Grote Clubactie, maar ook via zelfbedachte acties. Hierbij kan je denken aan:
• Lege flessen verzamelen
• Heitje voor een karweitje
• Suikerspinnen verkopen bij jeugdwedstrijden
• Met oud&nieuw een oliebollenactie doen
• Een sponsorloop organiseren
• Een toernooi organiseren waarbij er inschrijfgeld wordt gevraagd
• Shirtsponsor aanleveren
• ………….
Op de ALV van 2016 zal een prijs uitgereikt worden aan het team dat het meeste geld ophaalt.

Nieuwe shirts
Mits er genoeg geld opgehaald wordt met de teamacties, zullen de teams van Smash&Block volgend seizoen in nieuwe shirts spelen. Voor elk team zal een tas met 12 shirtjes in verschillende maten besteld worden. Meiden uit de A teams hebben een voorselectie gemaakt van een aantal shirts. Deze hebben ze geshowd tijdens de ALV, waarop de keuze is gevallen op onderstaande shirts.

nieuw shirt SenBnieuw shirt SenB2

Geert Huizinga verkozen tot Erelid van de vereniging
Tijdens de ALV heeft het bestuur Geert Huizinga voorgedragen als Erelid van de vereniging vanwege zijn jarenlange inzet voor de vereniging. We hoeven niemand uit te leggen hoeveel hij heeft betekend voor de vereniging. Nu hij afgelopen seizoen een stapje terug heeft gedaan, blijkt pas echt wat hij allemaal deed. De zin ‘dat deed Geert altijd’ hebben we als bestuur heel vaak gehoord. Het voorstel is dan ook unaniem aangenomen.

geert huizinga

Rectificatie met betrekking tot jubilarissen
Door de bestuursverwisseling en de hectische tijd voor de nieuwe bestuursleden is ons ontschoten dat we nog 5 jubilarissen hadden in 2014. De jubilarissen waren:
Geert Huizinga 40 jaar
Bert Eikelboom 35 jaar
Antje Ozinga 35 jaar
Ineke Benes 35 jaar
Bonnie Olthof 35 jaar
Geert en Antje zijn vorig jaar al in het zonnetje gezet en Ineke dit jaar tijdens de ALV. Bert en Bonnie zullen alsnog hun presentje krijgen.

Poiezsactie
Tijdens het Poiezs-jeugdgala op 10 april in Leeuwarden zijn de sponsorcheques uitgedeeld aan de verenigingen. Anouk en Isa uit C1 hebben de cheque van 919 euro voor Smash&Block in ontvangst genomen. Dit bedrag komt ten goede aan de nieuwe shirts voor volgend seizoen. Dank iedereen voor de medewerking!

Sportplaatjesactie Albert Heijn Hoogkerk
Zaterdag 18 april is het eerste sportplaatjes boek uitgereikt op de Korfbalvereniging. Vanaf maandag 20 april kunnen klanten van de AH in Hoogkerk de sportplaatjes sparen bij de boodschappen. Bij iedere 15 euro aan boodschappen krijg je een zakje met plaatjes.

Heel Smash&Block Bakt voor nieuwe shirts
27 April is het zo ver. Smash&block gaat weer op de Oranjemarkt staan. Maar zonder jullie hulp redden we het niet. Daarom vragen wij (Ria D1 en Marloes D2) of iedereen wat lekkers wil bakken. Zoals cup cakes, koekjes of iets anders, je mag het zelf verzinnen. Pak het leuk in, liefs in de kleuren van Smash&block en wij gaan het dan verkopen.
Ook komt er een oud spelletje weer terug maar dan met iets anders lekkers, raad het gewicht van een overheerlijke chocolade volleybal.
Jullie mogen de gebakte creaties naar mij (Marloes) brengen aan de werkmanstraat 7 in Hoogkerk of voor 9:00 uur op de oranjemarkt in Hoogkerk zelf. Wij zijn daar al op tijd om de stand leuk aan te kleden. De opbrengst van deze dag wordt besteed aan nieuwe wedstrijdshirts. Heel veel succes met bakken en tot 27 april!!!

heel senb bakt

Afmelden voor volgend seizoen
Mocht je je wilden afmelden voor volgend seizoen, doe dit dan voor 1 juli door een bericht te sturen naar penningmeester@smashandblock.nl! Alleen dan kunnen we je afmelding op tijd verwerken. Doe je het later, dan kan het gebeuren dat je de contributie van de eerste helft van volgend seizoen alsnog moet betalen.