Nieuwsbrief Smash and Block december 2015

Winnaars Grote Clubactie!
Koningsdag 2016
Vacature bestuurslid jeugd en coördinator jeugdcommissie
Afscheid bestuurslid en oproep nieuw bestuurslid wedstrijdsecretariaat
En tot slot

Winnaars Grote Clubactie!
Ook dit jaar deed Smash & Block weer mee aan de Grote Clubactie. Heren 1 coördineerde deze actie. Met het verkopen van loten werd geld verdiend voor de volleybalvereniging. Het jongste mannenteam heeft de meeste loten verkocht en is winnaar geworden! Ze hebben een lekker prijsje gekregen. Wat een geweldenaars, nog maar net lid en nu al zo’n aanwinst voor de vereniging!

winnaars clubactie 2015

Koningsdag 2016
Aan alle leden,
Misschien heb je van Sinterklaas iets gekregen of zit er in je kerstpakket iets waar je geen raad mee weet: dan heeft dames 3 / dames 4 daarvoor de oplossing! Deze teams spannen zich namelijk gezamenlijk in voor een activiteit om geld in te zamelen voor het bekostigen van de nieuwe wedstrijdshirts. Er is besloten om de oude, vertrouwde enveloppenverkoop op de Koningsmarkt nog één keer te organiseren. Voor Koningsdag 2016 zijn veel prijsjes nodig!

Heb je iets wat hiervoor geschikt is, schroom dan niet en lever het in bij één van de teamleden. Beide teams trainen op woensdagavond om 21.00 uur.

PS1: alcohol is niet toegestaan
PS2: het moet nieuw zijn,

Met vriendelijke groeten,

Dames 3
Dames 4

Vacature bestuurslid jeugd en coördinator jeugdcommissie
Een coördinator voor “in de zaal” is inmiddels gevonden! De vereniging heeft echter nog wel iemand nodig die de jeugdzaken wil regelen vanuit het bestuur. De taken van dit bestuurslid zullen zijn:
– het bijwonen van bestuursvergaderingen (1x in de 6 weken);
– de communicatielijn vormen vanuit het bestuur naar de jeugdleden, trainers/coaches en de jeugdcoördinator in de zaal;
– overzicht houden over de teamindeling, trainingen en wedstrijden van de jeugdteams.

Het is dus niet veel werk, maar op dit moment worden de noodzakelijke taken vervuld door de trainers en de overige bestuursleden. En dat mag niet de bedoeling zijn.

Heb je interesse of wil je meer weten over wat de functie precies inhoudt, laat het weten aan het bestuur via info@smashandblock.nl.

Vriendelijke groet,
Het bestuur

Afscheid bestuurslid en oproep nieuw bestuurslid wedstrijdsecretariaat
In verband met mijn zwangerschap heb ik besloten om eerst met volleybal en met mijn taken in het bestuur te stoppen. Daarom wil ik vanaf aankomende algemene ledenvergadering het stokje graag doorgeven aan een nieuwe wedstrijdsecretaris. Behalve dat het gezellig en leuk is om in het bestuur te zitten, zijn er natuurlijk nog meer taken. Je bent aanspreekpunt van en naar de Nevobo. Wat nog meer te doen;
– 1x in de zes weken vergaderen;
– teams aanmelden voor mei;
– leden van de teams aanmelden voor eind sept;
– leden af- en aanmelden bij de Nevobo via sportlink;
– spelerspassen aanvragen;
– veranderingen doorgeven aan Nevobo of aan de teams.

Lijkt het je wat, meld je dan even bij 1 van de bestuursleden of mail mij (ook als je nog meer vragen hebt): wedstrijdsecretaris@smashandblock.nl.

Iedereen wil in het volgend seizoen weer wedstrijden spelen dus we zijn dringend op zoek naar jou!!

Marloes van Ingen

En tot slot
Het bestuur wenst iedereen:

pettige feestdagen 2015