Nieuwsbrief Smash and Block februari 2016

Aankondiging Algemene Ledenvergadering
Sponsor D3 en MA1
Nieuwe trainer D5!
Reminder: Koningsdag 2016
Openstaande vacatures!!!

Aankondiging Algemene Ledenvergadering
De Algemene Ledenvergadering vindt dit jaar plaats op maandag 14 maart. Schrijf het in je agenda! De officiële uitnodiging en de stukken zullen eind februari worden verstuurd.


De teams D3 en MA1 hebben een sponsor: namelijk Garage ter Veen uit Hoogezand.

Nieuwe trainer D5!

trainer d5
De Amerikaanse volleybalcoach Mike Hebert schrijft in zijn boek Thinking Volleyball dat coaches kritische denkers moeten zijn, geen beschermers van de status quo. We hebben allemaal de neiging om te doen wat anderen doen want dat zal wel goed zijn of zo horen. Maar als alle andere teams met twee man blokkeren, met drie man passen en met vier man uitdekken dan wil dat nog niet zeggen dat ook werkt voor jouw team.

Samen met de spelers probeer ik te ontdekken wat werkt voor hen en daag ik ze uit om met eigen oplossingen te komen. Met de dames van het vijfde kijken we bijvoorbeeld wat er gebeurt als we niet blokkeren. Dat is leuk om te doen en levert nieuwe inzichten op. Volgens mij wordt elke speler daar beter van. En dat is toch het hoofddoel voor elke trainer: je spelers beter maken. Als ik vooruitgang zie bij spelers dan geeft mij dat een kick. Het allerleukste is als de dames ook nog eens zingend van het veld gaan! Dat gebeurt (helaas) niet elke week, maar wel die ene keer toen ze de bovenhandse opslag onder de knie kregen. Kicken.

Jasper Vos

trainer d5 2

Reminder: Koningsdag 2016
Aan alle leden,

Dames 3 en dames 4 spannen zich gezamenlijk in voor een activiteit om geld in te zamelen voor het bekostigen van de nieuwe wedstrijdshirts.
Er is besloten om de oude, vertrouwde enveloppenverkoop op de Koningsmarkt nog één keer te organiseren. Voor Koningsdag 2016 zijn veel prijsjes nodig!

Heb je iets wat hiervoor geschikt is, schroom dan niet en lever het in bij één van de teamleden. Beide teams trainen op woensdagavond om 21.00 uur.

PS1: alcohol is niet toegestaan
PS2: het moet nieuw zijn,

Met vriendelijke groeten,

Dames 3
Dames 4

Openstaande vacatures!!!
Ondanks herhaalde oproepen zijn nog niet alle vacatures vervuld. We zoeken nog steeds een bestuurslid jeugd en een trainer voor dames 4. Daarnaast is er een vacature bijgekomen; namelijk bestuurslid wedstrijdsecretariaat.
Hieronder staan de twee bestuursvacatures nogmaals vermeld. Behalve dat het leuk en gezellig is om in het bestuur te zitten, zijn de taken goed te doen. Ook voor iemand met een baan en/of kinderen. De huidige bestuursleden doen dit ook. Zij kunnen echter niet nog langer extra taken op zich nemen. Worden de vacatures niet vervuld, zal dit als consequentie hebben dat er activiteiten (competitie!) zullen vervallen.

Heb je interesse of wil je meer weten over wat de functie precies inhoudt, laat het weten aan het bestuur via info@smashandblock.nl.

met vriendelijke groet,
Het Bestuur

Bestuurslid jeugd
Een coördinator voor “in de zaal” is inmiddels gevonden! Het betreft dus geen duo-functie meer. De vereniging heeft echter nog wel iemand nodig die de jeugdzaken wil regelen vanuit het bestuur. De taken van dit bestuurslid zullen zijn:
– het bijwonen van bestuursvergaderingen (1x in de 6 weken);
– de communicatielijn vormen vanuit het bestuur naar de jeugdleden, trainers/coaches en de jeugdcoördinator in de zaal;
– overzicht houden over de teamindeling, trainingen en wedstrijden van de jeugdteams.

Bestuurslid wedstrijdsecretariaat
Je bent aanspreekpunt van en naar de Nevobo.

Wat nog meer te doen;
– 1x in de zes weken vergaderen;
– teams aanmelden voor mei;
– leden van de teams aanmelden voor eind september;
– leden af- en aanmelden bij de Nevobo via sportlink;
– spelerspassen aanvragen;
– veranderingen doorgeven aan Nevobo of aan de teams.