Smash and Block

De vereniging is op 30 maart 1962 opgericht door Tinus de Weerd, Detty Heemstra en Gré Wobbes. Zij begonnen hun eerste trainingen in een boerenschuur. Later werd deze ingewisseld voor een kleine zaal bij een school. Via het gymlokaal aan de J.A. de Bree-Meijerstraat wordt er vanaf 1980 getraind in de gemeentelijke sporthal Hoogkerk.

Het ledenaantal groeide door en in de jaren ’80 bestond de vereniging uit maar liefst 145 leden, waarvan 40% jeugdlid was. Na de goede jaren in de jaren tachtig zakte het ledenaantal in de jaren ’90. In 2008 had de vereniging nog zo’n 78 leden. Er waren bijna geen jeugdleden meer. Met grote inspanningen is er in september 2008 gestart met het circulatievolleybal voor de jeugd. En met succes, inmiddels hebben we alweer 35 jeugdleden, die allemaal deelnemen aan de competitie. 

Smash and Block is een christelijke vereniging die in de regionale competitie van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) speelt. In deze competitie draait zij volop mee met teams op allerlei niveaus, van het circulatievolleybal voor de jeugd tot en met de tweede klasse voor volwassenen. Daarnaast hebben we aandacht voor de recreatieve sport en zijn er drie recreantenteams. Zij trainen vol enthousiasme iedere woensdag en spelen af en toe toernooien of oefenwedstrijden.

Bij onze vereniging zijn wij op een actieve manier bezig met volleybal. Door onze sportieve inzet willen wij goede prestaties neerzetten. Daarnaast is er ook ruimte voor gezelligheid: bij elkaar kijken op wedstrijddagen, een ouder-kind toernooi, jaarlijks een gezellige seizoensafsluiting en meer! Wil je ook bij deze mooie club horen? Meld je dan vandaag nog aan via het contactformulier op de website en train eens (gratis) met ons mee!

Gratis meetrainen