Lid worden

Gratis meetrainen

Heb je interesse in onze gezellige vereniging? Neem dan contact met ons op via
smashandblocktc@gmail.com of vul het contactformulier in.
Je mag altijd eerst even gratis meetrainen! Heb je een paar keer meegetraind en wil je lid worden van Smash and Block? Vul dan het aanmeldformulier in en mail het samen met een digitale pasfoto naar de TC.

Woensdag vaste trainingsavond

We trainen iedere woensdag van 17.00 – 22.00 uur in Sporthal Hoogkerk, Zuiderweg 70-1 (Vensterschool). Klik hier voor de trainingstijden per team.

Hoe hoog is de contributie?

De contributie voor seizoen 2022-2023 is: 

  • Jeugdlid: € 13,00 per maand
  • Seniorlid: € 18,00 per maand

In juli en augustus betaal je bij ons geen contributie.

Als je wedstrijden speelt, betaal je daarnaast Nevobo-kosten. Kijk op de Nevobo website voor de actuele Nevobo kosten per team. Deze worden verdeeld over het aantal wedstrijdspelers.

Gratis volleyballen voor minima

Gezinnen met een laag inkomen kunnen onder bepaalde voorwaarden een bijdrage krijgen van de gemeente voor contributie en sportkleding voor zowel jeugd (Jeugdfonds Sport en Cultuur) als senioren (Volwassenenfonds). Voor 2022 is de bijdrage van de gemeente Groningen maximaal € 300 per lid. Dit is veel meer dan onze contributie, dus vraag of je ook een waardebon voor gratis sportkleding kunt krijgen.

Je hebt recht op deze vergoeding als je een Stadjerspas hebt of minder dan 120% van de bijstandsnorm verdient. Studenten zijn uitgesloten van deelname. Stichting Wij helpt je om de bijdrage aan te vragen. Zij zijn bereikbaar via 050-3674566 of wijhoogkerk@wij.groningen.nl . Het kantoor is aan De Verbetering 3 in Hoogkerk.

Hoe meld ik me af?

Wil je je afmelden, kijk dan hier hoe en wanneer dat moet.

1 reactie op “Lid worden

Reacties zijn gesloten.